Oblečenie svadobnej matky

Ahojte, zaujíma ma, či môže mať svadobná mama čierne oblečenie, lebo nikde to nemôžem nájsť a známi mi hovoria, že svadobná mama by nemala mať čierne šaty. Ďakujem Vám.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja72 Myslím si, že je to na každom pre čo sa rozhodne. Mne sa čierne oblečenie nepáči a určite by som to mojej mame neodporúčala, kebyže si chce niečo také obliecť. Moja mamina mala na mojej svadbe smotanový kostým a vyzerala v ňom skvelo a veľmi ju omladil :-) Prečítaj si tento článok http://www.svadba.sk/article_addon/ar...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tiez nedavala cierne. Nejaky pekny kostym, nemusia byt ani nejake roby.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja72 moja mama bude mat cierno - smotanovy kostym. Ja by som sa tiez nepriklanala k uplne ciernej. A podla mna by si nase maminky mali obliect to v com sa dobre bucu citit a farbu by si mali vybrat aka im sekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja72 moja tiež silou mocou chcela čiernu a som jej povedala že to nech si dá na pohreb :-D tak si nakoniec kúpila smotanové šaty a kabátikom a teraz je veľmi spokojná ;-)
Odpovedať
@jaja72 čierna sa vo všeobecnosti na svadbu neodporúča, ale často sú to len povery a predsudky, nech si tvoja mama oblečie v čom sa cíti dobre. Moja mamina si kúpila krásne šaty - biely podklad a sú na nich také čierno-červené ruže a je v nich nádherná. Záleží len na tebe a tvoje mamine, ako sa dohodnete.
Odpovedať
ja chcem mat moju urcite v nejakej jemnej pastelovej
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasím s @cathy83. Odporuč svojej mamine, nech si kúpi niečo veselšie, ale keď sa nebude dať prehovoriť, tak nech ide, v čom chce :) alebo ju potom nejak oživte... či už farebnou šatkou, ak by bolo chladno, alebo nejakou kvetou brošňou. Moja mama zas rieši, či nebude blbé, ak bude mať nohavicový kostým... tak som jej povedala, že mne je to fuk... ak nebude v bielom a bude sa cítiť dobre, tak budem spokojná :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?