Kto a za koľko mi ušije popolnočky na tento štýl?

Profilova fotka
Ahojte baby, je tu niekto, kto by mi vedel ušiť popolnočné šaty na podobný štýl ako je na foto - biele s čipkou a odhaleným chrbom ?? A hlavne za koľko?? Alebo mi viete povedať, kde sa dajú kúpiť? Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte takéto niečo :
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 ahoj, tie dve su tam z berta collection aspon tak to na nete najdes, a este ovela viac druhov, tiez by som chcela taketo ako polnocne saty, len bez vlecky, tie saty nekupis ak iba pojdes do kamenneho obchodu, uz som to zistovala, cenu nepisali, no predpokladam ze dost .... http://www.bertabridal.com/boutiques jedna mi napisala ze by vedeli saty usit za 250 €, druha pisala ze 240 €, zda sa mi to dost kedze svadobne saty mi usiju za 250 a v cene budem mat aj spodnicu,postovne,colne.ale este sa opytam aj od tej kde si dam sit aj svadobne saty, na strankach ebay,aliexpress,dhgate, ich najdes od 150€ do200€, no tie sa vyrabaju v cine, a je tam velky predpoklad ze ti poslu nejaky smejd. no ak nahodou by si nasla niekoho prosim daj vediet, :) inac tiez mam svadbu v septembry ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird no, to predpokladam ze origos budu stat tie saty vela ...za sitie 250?? fuu, tak tolko penazi za popolnocky nemienim dat :-. Hm, dufam ze najdem nejaku ovela lacnejsiu alternativu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja tiez nie, takze este sa opytam od tej co mi bude davat sit svadobne, a mam este jednu znamu krajcirku, tak este tu, ci by to dokazala usit,tie co som si vybrala ja,nie su az take komplikovane,hadam aj ona by to zvladla. www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=...
Odpovedať
vieme ich ušiť:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@salonlilihurbanovo a kolko by to priblizne stalo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja Ti ich sice neusijem, ale chcela som Ti pochvalit vkus. NADHERA! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mikema ooo, Ďakujeeem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?