Krátke verzus dlhé šaty na svadbu

Ahojte, chcela som sa spytat ci su vhodne dlhe saty ked sme pozvani na svadbu ale ideme az tak okolo 7 hodiny vecer? odvsadial ma bombarduju ze dlhe sa nehodia ze treba kratke saty ked sa nejde odzaciatku, iny ze su pekne pasuju mi mam si ich dat a nepozerat na ostatnych, iny ze budem stredobodom pozornosti ked si nedam kratke a takto, sama neviem teraz ze co, ja sa v nich jednoducho citim svoja dobre naladena, ked si dam kratke neni som to ja niesom chudje postavy nesedia mi kratke saty, nemam rada ked mi su vidno od kolien dole nohy, a jednoducho necitim sa svoja a dobre, co poviete mozem si dat aj tieto saty, ci mam hladat dalej, uz som pochodila kadetaze vsade mali len dlhe, a tie co boli kratke mi nesedeli.. dakujem za radu, sama viem ze sa dlhe moc nehodia ale co mam robit ked mi je nich ovela lepsie ako v kratkych, len bud budem stredobodom pozornosti ze prideme vecer a v dlhych satach alebo ze mam ratke a vyzeram ako rambo :D dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) No ja osobne som niečo také, že sa dlhé šaty na svadbu nehodia, ešte nepočula. Myslím, že sama dobre vieš, že najlepšie budú pre teba dlhé šaty, tak sa tým zbytočne netráp. Buď sama sebou, cíť sa dobre a uži si oslavu :) Šaty sú veľmi pekné, ak sa v nich cítiš dobre, tak o to lepšie. (a už len jedna vec: vždy sa nájde niekto, komu niečo bude vadiť, nech je to akékoľvek, tak sa neboj :)
Odpovedať
Podľa mňa sa hodia! Sú pekné a keď sa aj ty v nich dobre cítiš choď v nich :) neboj, zapadneš medzi hostí a už v tom svadobnom ruchu pochybujem, že by to niekto riešil, či sa má alebo nemá chodiť v dlhých.... :)
Odpovedať
Preco nie dlhe? Hodia sa ti a svadba je predsa velka udalost. Ty maly rambo :-D stredobodom pozornosti budes ked si das kratke saty a budes sa v nich zle citit. Na tvojej tvari to predsa kazdy uvidi a podla tvojej nalady kazdy pociti no nie! 8-)
Odpovedať
@micka1991 saty su uplne nadherne a myslim, ze nikto nebude riesit ci maju byt kratke alebo dlhe... daj si to v com sa citits dobre a nie to co ti niekto vtlka do hlavy...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?