Krátke spoločenské biele šaty na vlastnú svadbu

Ahojte, potrebujem poradiť alebo počuť názory iných žien, na krátke spoločenské biele šaty na vlastnú svadbu, myslíte si, že sa to hodí? Chceme mať len obrad a slávnostný obed, žiadne zvyky ani tradície. Ďakujem ;-)
Odpovedať
za mňa palec hore, mne sa veeeľmi páči, keď sa baba vydáva v krátkych. a môžeš sa vyblázniť na topánkach :)
Odpovedať
Ďakujem za pozitívny názor, veľmi si to vážim. Topánky som rozmýšľala lakované krémovej farby a zlaté doplnky čo poviete? ;-)
Odpovedať
Ja som sa tiez vydavala v kratkych bielych. Pozri moj album 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež bola na svadbe kde mala nevesta krátke biele šaty. Nikto to neriešil a nevesta bola krásna :-) treba mať takú svadbu a šaty aby si sa ty cítila dobre ;-)
Odpovedať
@23tina23 úplne v pohode :-) už len nájsť tie pravé...
Odpovedať
@adulla_1 Práve som pozerala, nádherná presne môj štýl, krásne jednoduché šaty, žiadne tradície ani zvyky. Ďakujem za povzbudenie :-)
Odpovedať
@nikuska_v Ďakujem aj mi sme zato, aby naša svadba bola taká akú chceme mi. Predsa v jednoduchosti je krása a čistá láska ;-)
Odpovedať
@marienkakf Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@23tina23 podla mna uplne v pohode mozes vsetko. My sme tiez mali taku malu svadbu ze len obrad a vecera s rodicmi a nic viac. mala som sice dlhe saty ale doma boli v zasobe aj kratke, nakoniec osm lutovala ze som si nedala tie kratke radsej :) tak som ich vzala aspon na chatu, na ktoru sme isli po svadbe uz len s kamosmi a tam sme sa zabavili dodatocne
Odpovedať
Profilova fotka
Určite si daj také, aké sa budú tebe páčiť :-) ja som za! :-)
Odpovedať
@23tina23 Verim, ze si dobre vyberies a najdes saty, v ktorych budes krasna aj ked budu mozno ine ako tradicne svadobne 😊 Nasa svadba bola presne taka aku planujes aj ty. Bez tradicii a zvykov, v kruhu najblizsej rodiny, uplne jednoducha, ale pre nas nezabudnutelna. 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?