Kde nájdem reálne foto týchto šiat?

Kto by mi poradil kde by som si mohla pozriet aj iné foto týchto šiat,ja som iné nenešla :(...a kde by sa dali zohnať?
Odpovedať
kde chodite na tie saty? Minule tu mal niekto take iste modre potom ruzove. Presne ten isty druh... Nechapem. To su teraz nejak v kurze?
Odpovedať
ja som tieto saty videla real na normalnej babe,fotku sice nemam,ale vyzerali uplne inak,treba ratat s tym,ze toto je modelka,nie normalna baba+nasvietenie,poza atd,na dotycnej vypadali hrozne,volany boli skor franforce,material cele zle a aj farba bola ina,sama z nich bola sklamana,vypadala ako osklbany pelikan.takze taketo saty radsej vidiet na zivo,internet je zradny:D
Odpovedať
Aj ja som ich tu už párkrát videla. Celkom tomu nerozumiem...podľa mňa nevyzerajú dobre ani na fotke (a presne ako povedali baby, to ich má na sebe modelka, sú nasvietené), naživo to bude zrejme o dosť horšie.
Odpovedať
ahojte dievcata moja sestra zije v amerike a na jednej party mala tieto saty ale v tyrkysovej farbe je kamoska a vyzerali famozne neskor viem pridat aj foto ona mala original saty ziadnu lacnu napodobeninu neboli sice z tych najlacnejsich ale stalo to zato. Mozno preto sa Vam nepacili lebo neboli original.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
sorry ale su gycove ze az
Odpovedať
este tak do baru pre tanecnice
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?