Baby so skoliózou, ako riešite popolnočné šaty?

Profilova fotka
Mile baby, ktore tiez mate skoliozu, ako riesite popolnocne saty? Ja mam z toho obavy, aj ked mam este nejake dva mesiace na hladanie, no nic neviem najst :(
Odpovedať
Nijak to neriesim,vezmem si saty ake sa mi budu najviac pacit a nebudem pozerat nato,ze mam skoliozu a ci to vyzera ok alebo nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka skus 2 tyzdne pred svadbou 2 parafinove zabaly , myslim ze nic nebude vidno, chrbat bude uvolneny a rovny :-) ale vazne @dzambica ma pravdu, asi by som to neriesil aj ked skoliozu mam aj ja :-) pokial ty nebudes na to mysliet, nikto si urcite nic nevsimne... mala by si vidiet moje Sko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved skoliozu ma uz skoro kazdy,aj ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@djhusenica Hmm..na parafinove zabaly chodim pravidelne..mam to predpisane od lekara..lebo moja skolioza je uz v horsom stadiu a pomoze mi len operacia..ale kedze planujeme rodinu, tak operacia neprichadza do uvahy..preto som mala aj problem vybrat si svadobne saty a neviem ake saty si vybrat :(
Odpovedať
@jelsulka pozri si moj album, tam mam popolnocne saty, vzadu bol holy chrbat a vymysleli mi super fintu ktora mi to zakryje ale videla som viac siat so zakrytym chrbtom neviem si spomenut sice kde ale urcite najdes :-)
Odpovedať
@jelsulka a album sa vola tretia skuska siat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mistom wow super si to vymyslela..musim aj ja nieco na takyto styl, co mi to zakryje ten moj hrbik..dakujem za ukazku :)
Odpovedať
@jelsulka aj ty to volas hrbik? aj ja volam svojho spolocnika hrbik :-D tak tak ked sa nenajde nieco so zakrytym chrbtom tak existuju bolerka alebo kus latky ktory to zakryje a je to, netreba panikarit, zijeme s tym dlho, ludia nas tak poznaju a maju nas radi a nase polovicky by si nas nebrali ak by sa im to nepacilo a mne dokonca ten moj povedal ze sa boji tej operacie lebo bez hrbiku vraj uz nebudem taka pekna a nebude to ono :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mistom odpadnem ze nie som sama s hrbikom :D sranda no...hej este nepanikarim, ale vsade kde sa obzeram je komplet otvoreny chrbat alebo to konci na lopatkach, cize by mi to bolo brutal vidiet, kedze mi lopatka vytrca..ja som nad operaciou rozmyslala este pocas vysky, ale potom som sa na to nejak vykaslala, resp. lepsie povedane som sa zlakla ze co ak by sa operacia nevydarila a skoncim na voziku..a teraz aj keby som neviem ako chcela tak uprednostnim zalozenie rodiny..a presne ako pises..nase lasky nas maju radi take ake sme a priatelia nas poznaju :) Takze uz len saty zohnat a bude to super :) Inak moje druzicky maju tiez zlte saty.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
No, lenže skolióza nieje len o hrbíkoch :( Mám postihnutú krížovú časť a okrem malého hrbu tam, na pravom boku skoro nemám vyrysovaný driek... Ako mám zakryť toto keď sa nechcem vydávať v tehotensých šatách? Nemáte niektorá vyskúšaný nejaký strih čo by ste doporučili?
Odpovedať
Profilova fotka
Normálne mám strach chodiť po salónoch, budem stašne náročná klientka... ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?