Aké farby a doplnky k žltým spoločenským šatám?

Profilova fotka
Potrebujem poradit tie co mate skusenosti zo zltimi satami ake topanky ste volili myslim farbu ,doplnky a licenie.na vrh siat co ste si dali bolerko.kozusinku a tie farbu.dakujem na ples potrebujem. :-o
Odpovedať
Ahoj. ja som mala zlte kratke saty na svadbe ako host. topanky som mala cierne (spicka bola otvorena na vrchu taky kvet), kedze na satach bola cierna masla okolo pasa. Bolerko som mala s kratkym rukavom tiez cierne. neviem ci mas dlhe saty alebo kratke, no predpokladam ze asi dlhe. volila by som cierne topanky. samozrejme zalezi ci maju saty aj inu farbu zakomponovanu, alebo su cisto zlte. na vrch neviem posudit ked som nevidela saty. snad aspon nieco som pomohla :-)
Odpovedať
@anjelivka topanky aj top mozu byt v bezovej, telovej farbe
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana1329 no.su cisto zlte a skusala som ciernu a vobec nepasuje.a dlhe su.dakujem
Odpovedať
tak potom ako radi @marisha1982 tu telovu alebo bezovu :-)
Odpovedať
@anjelivka volila by som skôr žltú s bielou farbou a niaku kožušinku navrch, ale nie je ani zlá kombinácia žltej s čiernou farbou ale čiernu by som len tak jemne pridala do žltej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som volila striebornu ako doplnujucu farbu... zda sa mi ze to je taka klasika zlta so striebornou. Mne osobne su bolerka nocna mora..
Odpovedať
@anjelivka k zltym satam by sa mi hodili take nejake pletove lodicky alebo nejake bezove a mozno aj doplnky v takej farbe. Aby si nebola zase cela zlta a aby tam bola nejaka ta harmonia vo farbach :-)Nieco taketo napriklad :-) A myslim ze aj potom by si tie lodicky este vynosila :-)
Odpovedať
@anjelivka možno zlaté, tmavé hnedé, biele??? mne sa čierna sa žltou nepáči
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by som poradila zlate a aj vsetky ostatne zlate doplnky. Co sa tyka nausnic, nejaky nahrdelnik ak sa ti teda hodi alebo naramok. Popripade aj zlata kabelka, aby to ale zase nebolo moc prehnane. Ved to uz ty budes vidiet ked si pokupis doplnky co sa hodi a co nie. Ale ta zlata by bola podla mna najlepsia
Odpovedať
Profilova fotka
@pitria presne tak vyhrala biela
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodicka presne som skusala krasne ale nevedela som zohhnat svoje ccislo tak vyhrala biela zo striebornimi perlickami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?