Aké doplnky k bledožltým šatám po zem?

Prosím vás, aké topánky sa hodia k bledožltým šatám na svadbu? Ďakujem.
Odpovedať
@mszv podla mna nejaké zlaté. Mohla si sem dať fotku šiat, alebo ako ich máš oblečené .. .aby sme vedeli poradiť čo najlepšie : ) a záleží aj aký budeš mať účes
Odpovedať
Účes: vyčesané vlasy do hora, takže holý krk :-) Čierne lodičky sa asi nehodia, že?
Odpovedať
Ahoj , ak by si si dala strieborne doplny a vlasy do hladkeho drdola , bola by si velmi elegantna. Ak by si chcela cierno - zlte doplny -nic s tym nepokazis. Ja by som zvolila strieborne doplny , je to slavnosnejsie :-) prajem ti stastny vyber ;-)
Odpovedať
@mszv krásne su, snad take budu aj v skutocnosti a nie len na nete ... mne by sa k tymto satam najviac pacili zlate doplnky - napr. dlhsie, visiace nausnice a nejaky zaujimavy naramok. Topanky by mohli byt aj cierne, aj mala listova kabelka cierna by sa mi k nim pacila : ) hod sem potom foto, ako si vyzerala, uz aj s doplnkami : )
Odpovedať
Už mi prišli, tak môžem potvrdiť, že sú naozaj pekné, len sa mi zdajú trochu bledšie v skutočnosti, tak sa mi vidí, že tie čierne lodičky trochu "kričia". Strieborná by sa asi hodila viac, ale čo "hore"? Aj bolerko mám čierne saténové, že keď bude chladno, tak s holými rukami nevydržím :-) Ako to riešite napríklad, keď sa ide do kostola - čo na šaty? Oblečiem sa teda aj s tými čiernymi doplnkami a hodím sem fotku...
Odpovedať
Ked si predstavim to cierne bolerko na tych zltych satach - moc sa mi to nehodi . Volila by som bezovo - zltu satku len tak prehodenu cez plecia , v kostole , potom v sale uz bude teplo :-)
Odpovedať
@ivuska1985 Tak som vymenila to čierne bolerko za také krémové a mám aj požičanú pelerínku smotanovú, tak neviem, ktoré sa viac hodí. Topánky som zohnala také do zlata a kabelku tiež. Ako náhrdelník sa mi páči štrasový véčkový aj s nauškami - je to také jemné, tak myslím, že to nie je rušivé, aj keď to nie je zlaté, nie?
Odpovedať
@mszv ja myslim, ze moze byt :-) a urcite sa mi viac paci to prve bolerko ... to druhe je pre taku starsiu pani, nevyzera to moc dobre.
Odpovedať
Mas to velmi pekne :-) to prve bolerko je super aj topanocky . To su len moje nazory ,dolezite je , aby ti si sa v tom dobre citila . :-)
Odpovedať
Šatičky sú pekné :-) ja mám hodené rovnaké v bazáriku, len v bielom .. ako som ich tak doma skúšala, tak sa podľa mňa k nim vic hodí dajaká pelerínka... tie bolerká moc kričia a kazia celkový dojem :-( doplnky buď strieborné, alebo zlaté :-) iné bude moc kričať .. v jednoduchosti je predsa krása :-D
Odpovedať
Ďakujem za všetky rady. Pomohli... :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?