Podprsenky od Victoria´s secret

Ahojte.Prosím vás, aké máte skúsenosti s podprsenkami od Victoria´s secret? Boli ste spokojené? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam a je to ta najlepsia podprsenka, aku som kedy mala :) Ja mam tuto: http://www.victoriassecret.com/bras/b... @laurinka123
Odpovedať
ja mám od viktorky svadobnú, je krásna, jednoduchá...odporúčam :-)
Odpovedať
bianocka :Ďakujem za radu. Tiež som našla práve túto podprsenku a rozmýšľam nad ňou. Je dosť vystužená? Zväčší dekolt? :-) Ako si odhadla veľkosť?
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinka123 Je brutalne vystuzena a naozaj zvacsi o 2 velkosti :-) Pefektne sedi. Odmerala som sa podla tabulky, ktora je na stranke victorias secret a presne to sadlo. Urcite ju odporucam.
Odpovedať
ja mam od viktorky uz 3 podprsenky, tiez nedam na ne dopustit, uzasna kvalita, vyborne sadnu...a to pritom mam na SR problem kupit podprsenku, lebo nie vsetky mi sedia, ale tieto su ako usite na mna :-) a maju fakt krasne veci :)
Odpovedať
VS ma uzasne spodne pradlo. Podprsenky krasne sadnu a vrelo odporucam aj nohavicky, oblecko a plavky. U mna je VS number one!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@bambulka222 prosím ťa ako určuješ správnu veľkosť, na stránke VS je vlastne len detailnejšie ako určiť veľkosť košíkov, ale čo obvod? ja mám neustály problém či 70 alebo 75 - závisí to od výrobcu, a na toto tam tabuľka nie je, len prevodník, ale ako to určiť keď neviem či teda 70 alebo 75 previesť na US veľkosť???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?