Kde v Bratislave kúpim podprsenku Lormar Double Extra?

Babenk, prosim vas, viete mi poradit? Zhanam podprsenku, ktora by pekne sadla a tvarovala, ale bojim sa objednat si na internete bez skusania. Nenasli ste niektora v obchodoch v BA Lormar podrsenky? Dakujem moc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cliaax ahoj,lormar maju aj poluse.tam si pozerala?
Odpovedať
Na nete je eshop mandarinka.sk, maju osobny odber na Zahradnickej pri Slovanete. Ale je mozne ze eshopov je viac. Tento ju ma urcite. Ale to asi fakt treba niekde najprv najst a vyskusat, neviem ci ti to v tom showroome umoznia.
Odpovedať
@zlotazla dakujem, nie nepozerala, ale asi tam zajdem @kazunomiya Vsak prave toto, vela dievcat ju chvali aj tu na MS ale radsej by som ju vyskusala
Odpovedať
@cliaax Este mi napadlo, ze podobny typ (teda super push-up) predava aj Tezenis, nedavno som ju zohnala, cena je v pohode, aj som velmi spokojna, ale asi to nie je taky standard ako Lormar :)
Odpovedať
@kazunomiya v tezenise maju taku korzetovu, ze drzi pekne aj bez ramienok? :)
Odpovedať
Drzi absolutne perfektne :) Oni maju tusim viac druhov, ja mam od nich uz dlhsie jednu taku co sa da aj bez ramienok, ale ta nema push-up efekt, a uz vobec nie taky vyrazny ako ta co mam teraz.
Odpovedať
@zlotazla estema napadlo, ze v ktorom obchode ich maju? :) @kazunomiya :) tak sa pojdem pozriet a vyskusam :) dakujem za radu
Odpovedať
Profilova fotka
@cliaax ospravedlnujem sa v poluse je Lamarc.poplietlo sa mi to :-N
Odpovedať
@zlotazla :D to nic, vsak ja ich hadam niekde najdem
Odpovedať
@kazunomiya pre info, kupila som si ju v Tezenise a zobrala som si ju rovno aj na skusku siat, uzasna je :) velmi sa z nej radujem, takze ti mockrat dakujem za tip :)
Odpovedať
@cliaax tak to som rada ze som pomohla :)
Odpovedať
@cliaax @cliaax ahoj ja som si ju dnes kupila v meste. Hned vedla mcdonaldu pri tescu na kamennom namesti je aky maly obchodik a tam maju vsetky druhy od lormar. Kupila som si jednu je to tam drahsia ako na nete, vyskusala som si viacbdruhov kraaaasne sedia a hned vecer som si objednala dalsie tri cez net.cena v ochode 29 eur.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tinula123 jeeej super :) dakujem za info, konecne budem vediet kde sa daju vyskusat
Odpovedať
baby ja velmi odporucam eshop veraland.sk ja si odtial spodne pradlo lormar objednavam uz dlho a pani cot o ma je uzasna, vzdy poradi, vyjde v ustreti....pradlo si nemozem vynachvalit
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Baby bola som na miestnom úrade v Petržke, je tam malý obchod so spodným prádlom. Hlavne lormar, má aj iné značky a ceny má jak na nete. Má aj ineternetový obchod. Ja už chodím nakupovať len tam. ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?