Som tu nová s nickom nikitka99

Profilova fotka
Ahojte ,Vasu stranku som nasla nahodou,ked som na nete hladala informacie o svadbe v zahranici..partnerje na dlhodobej misii na cypre,preto sme zacali uvazovat nad svadbou tam..neviem ale kam sa najprv obratit..na nejaku agenturu,na ludi co uz s tym maju osobnu skusenost..pteto ma to priviedli az k Vam :)preto ak ma niekto podobnu skusenost..dakujem dopredu za pomoc:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nikitka, nemám žiadne info, ale chcem Ti povedať, že Ti mooc držím palce :-)!
Odpovedať
Profilova fotka
@nikitka99 ahoj. Wau, svadba na Cypruse, to musi byt uzastne, az na to vybavovanie. Ale myslim, ze tu si spravne, tu by ti nejake babenky vedeli poradit. Ja ti poradim len tolko, ze skus si zadat hore do vyhladavaca, co hladas...napr. svadba na Cypre alebo tak nejak. Este lepsie, ked to hodis sem ako diskusiu, nie ako otazku lebo na otazku mozes mat len od kazdej nevesticky jednu odpoved. Ale to hadam vies ;-) A aj nazov diskusie musi byt vystizny-to co hladas, napr. Svadba na Cypre. Drzim palce, nech tu najdes nielen odpoved na svoje otazky, ale aj nejake kamaratky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za rady:) ste zlate..no som pripravena na vela vybavovaciek a dufam, ze mi optimizkus vydzri aj v novom roku..:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?