Som tu nová s nickom marfyy

Profilova fotka
som tu nova , s nickom marfyy , v oktobri je to tu, po dlhorocnom vztahu bude svadba :-) rada si s vami popisem , poradim a poprosim o rady a tipy , aby ta nasa svadba bola carovna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Aj ja som tu nová, dnes som sa registrovala :) . Tiež sa budem tento rok vydávať po dlhoročnom vzťahu. Koľko ste spolu s priateľom?? Tiež sme rozmýšľali zo snúbencom nad mesiacom oktober, presne 5.10.2013 ale chceme ísť na svadobnú cestu niekam k moru hneď po svadbe tak asi sa vezmeme nakoniec na konci leta. Strašne sa teším :).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, som tu nová, dnes som sa sem zaregistrovala, pretože si plánujem svadbu a určite sa mi zídu rady a tipy :-) s priateľom sme spolu 3 roky a brať sa budeme 26.10.2013
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj atagerka, chodime spolu 9 rokov....uz minuly rok sme chceli svadbu , ale nebolo casu. robime vonku spolu a casovo nam to nevyslo. vy ste ako dlho spolu? aj my chceme ist na svadobnu cestu niekam . ved k moru sa da ist aj v oktobri ak sa zvoli nieaka destinacia , kde je teplucko..... ja sa tiez velmi tesim. datu sme si dali , chcene , nechcene. prideme v polke septembra po sezone domov, tak tri tyzdne na zotavenie , aby sme na svadbe od unavy nezaspali :-) a aby sa este co to doriesilo....inak mame uz zajednanu hudbu, kostol , kamera , fotograf. vsetko sa zbehlo tak rychlo ....a to som si robila velku hlavu....okrem toho este salu mame zajednanu a to je vsetko....vy ako *? odkial si ?
Odpovedať
Profilova fotka
@evaajan ahoooj tak aj vy v oktobri svadbu..... ako ste na tom , uz mate nieco zajednane...?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?