Som tu nová s nickom danuska9931

Ahoj, som Danka a svadbu budeme mat 14.9.2013. Tuto stránku som veľa krát preklikla, ale až dnes som sa sem prihlásila :-) Nemáme toho ešte veľa nachystané, ale dúfam že aj s vašom pomocou a cennými radami to do nášho dňa DDDDDDDD stihneme :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vitaj ... ja som tu tiez velmi kratko, ale ... oplatilo sa zatial :):)
Odpovedať
Ahoj aj ja som sa odvažila sem prihlasiť... :-)
Odpovedať
ahoj Danka. aj my máme svadbu 14.9.2013 a tiež toho ešte veeeľa nemáme. ale 8. a 9.2.2013 je v BA v Incheba svadobný veľtrh, tak sa teším na inšpirácie, ktoré tam načerpám :-)
Odpovedať
@lucy_ms ahoj, skoda ze to v tom case nestiham ale urcite tam toho vela ziskas...a co takeee vobec mate ? nech sa necitim prilis zufalo :)
Odpovedať
@monikapilova1 Ahoj, dufam ze aj mne sa oplati :)
Odpovedať
Ahoj aj ja idem do Inchceby nacerpat inspiracie... :-) uz sa neviem dockat...bo budem mat problem zo satami som chuda dost :-|
Odpovedať
@danuska9931 noooo, máme miesto, ja kaderníčku a kozmetičku :))) a iné nič. ani neviem, kde začať. našla som super nápad, že namiesto ryže po obrade by všetci vypustili balóny. to by bolo pekné, len môže sa to? nepríde mi niekto klopať na dvere, že znečisťujem životné prostredie? :))) tak čakám na inchebu. potom napíšem načerpané nápady :))
Odpovedať
@lucy_ms ine nic :D ?? to vazne ? a akoze skupina, kameraman alebo fotograf nic :) ? ved to su tí najhlavnejsi na zaciatok. S tými balónmi si nemyslím, žeby bol problém. Mohlo by to byť práveže pekné a zaujímave :) držim prsty nech všetko vyjde a incheba nech prinesie kopec inspiracii :)
Odpovedať
@danuska9931 skupinu a kameramana nám zabezpečuje hotel, a fotografa mám v rodine, tak to beriem ako samozrejmosť a neriešim to viac :) aj starejšieho máme kamaráta, kedže sme nechceli takého typického starejšieho :) ale nemáme obrúčky, šaty, topánky, sako, košele, kyticu, poháre, podbradníky, darčeky, ... :-) a ako nás poznám, budeme to riešiť niekedy v júli :-) :-)
Odpovedať
@lucy_ms tak to je potom v pohodicke :) a obrucky a saty a to ine sa chystam aj ja riesit aj v juni...pride mi to ze to mas :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?