Som tu nová s nickom alisaela

Žienky, mám priateľa, ktorý je pravoslávny a mamka ma straší, že keby sme sa chceli brať, budú s tým problémy. Ja som katolíčka. Máte niektorá skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite sa nemusis bat...zasiel by som za fararom,mozno budu okolo toho nejake papiere,ale nepredpokladam ziaden seriozny problem. Drzime prsty 8-) ...
Odpovedať
Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alisaela ja som pravoslavna a priatel rimo a budeme mat sobas v pravoslavnom lebo tam nie je ziaden problem so sobasom ... v rimo nas nechcu ...ani ako krstna mama som nemohla ist ked by dieta bolo krstene v rimo ...prepac ale u vas je to jedna katastrofa ... jedine ze natrafis na bomboveho farara
Odpovedať
no, presne tohto som sa bála. teda. mamka sa bála. ale nechápem, prečo okolo toho robia také zmätky. veď veríme v jedného...ale počula som, že pravoslávny obrad je krásny, tak si to uži ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, nebojte sa, so sobasom v katolickom kostole ziadne problemy nebudu, akurat budete potrebovat "dovolenie" od biskupa (administrativny ukon), ktore vybavi farar vo farnosti, v ktorej sa budete sobasit. Takze sa chodte normalne nahlasit na farsky urad.:) Je to vlastne rutina. A ak by ste potrebovali fotografa, ozvite sa:) Neozumiem lussy2308, co znamena, ze ju nechcu sobasit v rimo? Na to nie je ziadny dovod. Robi sa to bezne - ak ide len o to, ze jeden je pravoslavny a druhy katolik a nie su v tom ine okolnosti (napr. predosly sobas).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?