Som tu nová - monikasla

ahojte som tu nova....na mojasvadba.sk chodim uz dlhsie, no zaregistrovala som sa len nedavno, kedze uz viem presny termin svadby...mojasvadba.sk je uzastna, dozviem sa tu vela noveho a ak mam otazky tak sup sem s nimi:o) som z NR, mam 26r a svadbu mame 8.10.2011 tak tolko o mne....prajem pekny dnik vsetkym...
Odpovedať
Profilova fotka
@monikasla ahoj aj ja som tu tak trosku nova a som velmi rada ze tato stranka pre nevesty je dozviem sa tu uzitocne informacie a nevesty maju super inspiracie ja som z HC mam 27r a svadbu budeme mat 14.5.2011 budem ti drzat palceky aby ti vysla svadba podla tvojich predstav ja sa tej svojej uz neviem dockat :-D prajem ti pekny den pa zatial.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikasla ..ahoj, ja tu tiež nie som dlho, tak sa tu s tym ako tak este zoznamujem, ale tato stranka sa mi tiez velmi paci....ja som z Lozorna, teda okres Malacky a svadbu mám o mesiac skor ako ty, čiže 10.9.2011..... :-p :-)
Odpovedať
@monikasla ahoooooj vítam ťa medzi nami :) máme rovnaký termín, tak sa pridaj k nám 8. októbrovým nevestičkám :)))))
Odpovedať
Profilova fotka
@monikasla ahoj, vitaj na nasej stranke :-) skus nakuknut aj do tejto temy : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s... pripadne sem : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovedať
ahojte baby...dakujem za mile privitanie...aj ja som veelmi rada ze existuje tato stranka, tiez si stale pozeram albumy a inspiracie...a tiez sa tu dozviem vela noveho.... ;-)
Odpovedať
Ahojte, ja som tiez nova, tiez tu chodim dost dlho (vzdy som rada checkovala albumy, pripadne inspiracie...) a teraz to je naozaj ;))) sice az na buduci rok jul, 2012 ale velmi sa uz tesime ;) tiez som z Hlohovca a zatial badame a hladame vhodnu salu HC a okolie pre cca 100 ludi.... Drzim vsetkym palce ;)
Odpovedať
@monikasla Monika z Nitry??? Nechodila si nahodou na UKF odbor ucitelstvo 1-4 ??
Odpovedať
ahoj nie na ukf som nechodila, ale oproti:o)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?