Som tu nová - monika2606

Ahojte volám sa Monika Som tu nová. Len v piatok som sa zasnúbila, som veľmi šťastná a už by som sa najradšej hneď vydávala
Odpovedať
ahoj Monika tak to gratulujem neboj pride rad aj na svadbu :) a keby si cokolvek potrebovala staci napisat rada pomozem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2606 gratulujem.... :)
Odpovedať
@monika2606 vitaj :-)
Odpovedať
@moncikyta ďakujem veľmi pekne, som strašne šťastná, no zatiaľ ešte tak neplánujeme ale chceli sme sa zobrať do konca roka len asi nám to nevyjde to vtedy finančne :( ale to už vydržím volako :)
Odpovedať
Ďakujeeem vám všetkým :-)
Odpovedať
@monika2606 budeme drzat palceky aby vam to vyslo ci uz tento ci na buduci rok :) hlavne si treba ten den uzit :) budes ho mat navzdy v pamati :)
Odpovedať
@moncikyta ďakujem si zlatá :-) No už sa mi konečne podarilo si aj volakú tú prácu nájsť tak už môžem konečne aj ja šetriť tak by sme to mohli stihnúť aj do konca roka
Odpovedať
@monika2606 dakujem :)..no tak budeme drzat palce:) a kde pracujes?
Odpovedať
@moncikyta Ahojky, prepáč dlho som tu nebola. Tak nepracujem nikde :( mala som pracovať ako čašníčka v jednej horskej chate ale zistila som že to neni pre mňa, tam som bola na všetko sama a bola som stále v strese keď som nestíhala tak som odišla no a teraz si hladám prácu ale zatiaľ sa mi vôbec z nikade neozvali. Tak som doma a dúfam že si čoskoro niečo nájdem. A čašníčku by som v pohode robila ale nie keď tam mám byť stále sama
Odpovedať
@monika2606 ahoj no vsimla som si ze si tu nebola.. no to ta chapem to by tam asi nikto nevydrzal. casnicka je v pohode ale isto nie robit vsetko to ta chapem. A drzim palce nech sa nieco najde :) ..
Odpovedať
Jaaaaj no zase som tu dlho nebola lebo som mala problémy s internetom ale teraz už by som konečne mohla aj častiejšie chodiť. Ale zatiaľ nemám žiadnu prácu :-( stále sa mi neozývajú...pôjdem sa už v auguste nahlásiť na úrad a keď tak aspoň budem mať nárok na absolvenskú prax. Keď nič iné aspoň volačo. A ako sa máš?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?