Som tu nová - babatkonr

Profilova fotka
Ahojte, som tu nova a o svadbe viem strašne málo :-) Patrím k šťastným žienkam, ktoré by tu chceli nájsť potrebné info o svadbe, keďže mňa to čaká o rok. Takže sa budem tešiť na všetky komentíky týkajúce sa mojich predstáv, atď. Tak snáď pôjde všetko ako po masle ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babatkonr ahoj. urcite to pojde ako po masle. :-) temin uz mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo Ahoj. No zatial máme taký predbežný, ale nemáme ešte naisto rezervácie, lebo sa ešte rozhoduje aký bude približný počet hostí a tým pádom aj vhodné priestory. Ty už si svadbu mala?
Odpovedať
Profilova fotka
@babatkonr este som nemala. o 3 mesiace ale bude. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, uz som si pozerala aj tvoj album a približný výpočet financií. A pozerám, že vám to fakt krásne vyšlo. A tie priestory na hostinu sú úžasné. Škoda, že u nás v Nitre takéto skvosty moc nenájdeš :) No čo už. Budeme musieť niečo vymyslieť. Ale klobúk dolu. Aj ti niekto pomáha s prípravami?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo Ano, uz som si pozerala aj tvoj album a približný výpočet financií. A pozerám, že vám to fakt krásne vyšlo. A tie priestory na hostinu sú úžasné. Škoda, že u nás v Nitre takéto skvosty moc nenájdeš No čo už. Budeme musieť niečo vymyslieť. Ale klobúk dolu. Aj ti niekto pomáha s prípravami?
Odpovedať
Profilova fotka
@babatkonr dakujem. :-) sami si vybavujeme, ale zistila som, ze toho nie je vobec vela. mame stastie, ze nam aj v restike nieco zariadia. kolace, vyzdoba a tak a za lepsie ceny, ako by som si ja sama vedela zohnat. nemate tam v nitre ziadny pekny priestor za ceny, co si mozem dovolit kazda nevesta?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo no pekne priestory by sa aj našli, ale buď sú drahé, alebo sú ďaleko. Ale našla som jednu reštiku neďaleko Piešťan, ktorá mne aj drahému padla do oka. Vážne je to tam krásne len neviem či tiež nie moc drahé. A ja sa plánujem vydávať iba raz :-p tak by som chcela, aby to bolo super, chápeš... :-)
Odpovedať
@babatkonr a kde pri Piestanoch ste si nasli restiku? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@babatkonr my sme na tom boli podobne. mali sme vyhliadnute priestory mimo bratislavy. nadherna svadba by tam bola, ale bolo tam ale... museli by sme riesit odvoz hosti, ktori su skoro vsetci z BA a ak by chcel niekto ubytko, tak pochybujem, ze by si to za tu cenu niekto zaplatil (okrem nas). ani neviem ako, ale nasla som tu temu o restike, ktoru sme si nakoniec vybrali. isli sme sa tam pozriet a pristup super, priestor super, ceny super, je to v BA, rovno v tej istej budove je aj hotel a dali nam este zlavu na ubytko. takze bolo rozhodnute. stale si sice vravime, ze na tom predoslom mieste by to bolo tiez velmi pekne, ale zatial nelutujeme, ze sme si vybrali tuto restiku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrinka26 Poslala som ti to do pošty.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo No, tak budem musieť aj ja pohľadať niečo. Buď tu podľa odporúčaní alebo si to pekne všetko pochodiť. Snáď sa aj nám pošťastí. A ak sa môžem spýtať, vidím, že už tlačíte oznamká. Odkiaľ máte? Môžeš mi do IP poslať info o tom, kde vám ich robia alebo prípadne www stránku?
Odpovedať
Profilova fotka
@babatkonr oznamka sme si robili sami. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?