Pánsky svadobný oblek so stojáčikovým límcom. Kde zohnať?

Ahojte baby, moj nastavajuci si zmyslel (videl na fotke svad. salonu Pronuptia) pansky oblek ale so stojacikovym limcom, len neviem kde sa to da zohnat, lebo sme sa boli pytat po predajniach, a ze take nerobia. Viete mi poradit prosim? dakujem. a este si zmyslel ze nechce klasicku lesklu vestu, ale ze chce vysivanu :)) no co s nim zabijem ho? :)))) dakujem vopred za tipy
Odpovedať
Profilova fotka
No ahoj..ja by som poradil, len neviem, ako aktualne by to pre vas bolo, kedze ja mam pobehane obchodiky tu v Mnichove :-)...a takych ako ty hovoris tu je dobry vyber celkom x-)
Odpovedať
cau golemocka... oblek so stojacikom maju v Nicole na Dostrojevskeho (svadba gallery). Min. tyzden si ho skusal moj drahy, sedi perfektne aj vyzera vyborne: smotanovy, na saku je velmi zaujimavy material a daju sa k nemu dokombinovat nadherny vesty... teda samozrejme, ak hovorime o poziciavani. A samozrejme netusim, aku farbu hladas, mozno maju aj ine farby...
Odpovedať
Aj pronuptia tie obleky predsa poziciava aj st. Valentino ma nejake obleky nebola som tam tak neviem ake ;-)
Odpovedať
Dakujem za postrehy, no farbu sme chceli taku nejaku bud ciernu s ciernymi pasikmi alebo potom sedy a tmava vesta, neviem na farbe az tak moc nezalezi, pokial bude pekny. Len moj drahy si ho chce kupit a nie pozicat :(((, FESOR blizsie si nic take nevidel? :))) ale aj tak dakujem za snahu,,, co stoja v Nicole to vypozicanie toho obleku? a neda sa tam aj kupit? lebo viem ze v Pronuptii sa da aj odkupit za 10 000 Sk priblizne.
Odpovedať
Uz nikto nema skusenosti s takymto oblekom? :((
Odpovedať
skus si odskocit do gyoru - nie je to tak daleko, nie som si ista, ci ho tam maju, ale znamy mi spominal, ze maju fantasticky vyber oblekov v skvelej kvalite a za rozumne ceny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?