Poraďte miesto na civilný obrad vonku v Trnave a okolí

Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Plánujeme svadbu o rok po lete a uvažujeme nadmiestom (bývame s priateľom v TT) a chceme civilný sobáš pod holým nebom niekde na peknej pokosenej trávičke ;-) . Viete mi poradiť nejaké miesto, prípadne ak už niekto niečo podobné riešil, nech dá nejaké rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula271 nie je to síce na lúke, ale je to vonku - Múzejná záhrada v Seredi :-). Foto v mojom albume.
Odpovedať
Profilova fotka
nooo to je ozaj pekné... a vidím, že si mala potom svadbu v Romantiku - koľko si mala hostí? Kedy ste mali svadbu a bola si spokojná? Ja chcem tiež okrúhle stoly ale tá sála sa mi zdala malá, resp,či by sme potom nemali malý tanečený parket.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula271 Ahoj, mne sa hrozne pacilo v restauracii Sessler, maju tam taky miniparcik s rybnikom a altankom, ale pre nas to bolo daleko tak sme to tam nakoniec nemali.
Odpovedať
Profilova fotka
@jonkaamisiko a v senci ste mali aký obrad? Ak civilný tak v areály hotela? a koľko ste mali hostí?
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula271 povodne sme ho mali mat v hotelovej zahrade, ale kedze v ten den mrholilo mali sme ho nakoniec v jednej mensej hotelovej restauracii, ktoru sme si narychlo dozdobili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula271 mali sme 80 hosti a 6 ich prislo po 21.00. Parket bol akurat pri tomto pocte :-). Svadbu sme mali 22.9. bol to perfektny cas - nebolo horko ale ani zima :-) My sme so sluzbami, stravou boli velmi spokojni :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula271 a mali sme 50 hosti
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj,ako si sa nakoniec rozhodla? alebo ešte hladáš? my tiež by sme najradšej vonku a civlný sobáš :)
Odpovedať
ahoj. my budeme mať svadbu aj s obradom v hoteli Kamila. Máme už rezervovaný termín a vyzerá to tam veľmi pekne, obrad aj hostina. majú veľa skúseností, tak skús to.
Odpovedať
Ahoj @bambula271, síce nie je to priamo v TT, ale odporúčam Ti Čiernu Vodu pri Bratislave, lebo je len cca 30 km od TT :) My sme tu boli veľmi spokojní, vrelo Ti odporúčam ;-)
Odpovedať
Ahoj simona7788 ja hladam miesto na obrad vonku a po patrani som narazila na hotel Kamila. Chceme malu svadbu takze tam bude tak max. 15 ludi. Nemas nejaky rozpocet co sa tyka obradu vonku a prenajmu restauracie??? Vopred dakujem za odpoved
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@bambula271 ahoj nevies poradit ako vyriesit ten obrad vonku?hudba,nastup a koordinacia ludi? :) ci ste sa nakoniec rozhodli pre obrad vovnutri? diky za rady
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lulu0902 ahoj... no budeme mať nakoniec obrad vonku - ale mimo TT (pri Stupave v Bašte Pajštún). A ešte som neriešila detaily neriešila :) tieto poradia a hudbu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?