Pero na matrike

Mám si zabezpečiť pero na podpísanie papierov na obrade? Mali pekné pero na obrade? Nechcem najdôležitejšie dokumenty v mojom živote podpisovať obyčajným perom z plastu. Navyše chcem to mať zväčnené na fotografiách pretože pre mňa je sobáš o tých podpisoch. Aké máte skúsenosti?
Odpovedať
neuveris, ale sestra riesila presne toto iste 😄 tam sa ich na to normalne pytala a doniesla si svoje vlastne, co dostala. specialne pekne, gravirovane. mas pravdu, ono to na tych fotkach hned asi inak vyzera, aj ked na tom malokomu zalezi. ale skus sa spytat. aj tak si myslim, ze tam ziadne specialne mat asi nebudu 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@galina307 Ja mám skúsenosť že je to úplne zbytočné. Pero je naozaj taká drobnosť že na fotkách ani na videu som ho ani nepostrehla. Naviše bude toho v ten deň asi dosť veľa na teba takže to pero ťa až tak trápiť nebude. Ale ak si myslíš že ti to urobí radosť. Možno ak budete mať takú tú gratulačnú knihu na hostine tak by malo nejaké využitie. Hľavne nech sa s ním ale dobre píše. Nie všetky pekné perá aj dobre píšu treba odskúšať. Ja by som si ale z pera ťažkú hlavu nerobila.
Odpovedať
ja mám obrad na urade a posedenie pre rodinu, žiadne tancovačky, čepčenie, tradície nič také. Mne záleží na tom úradnom akte a všetko ostatné aj s partnerom považujeme za nutné zlo. Na tom pere mi ozaj záleží, preto sa pýtam akú majú skúsenosť nevesty a ženíchovia.
Odpovedať
@michala16 no je pravda, to proste absolútne nevidíš na tých fotkách 🙂 a fotografi si teda nedávajú vôbec záležať, aby niečo takéto bolo vidieť na záberoch, je to nepodstatné.
Odpovedať
Podla mna zase ked niekto si na takychto veciach potrpi, tak preco nie 🙂 Ved sa riesia ovela vacsie nezmysly ako toto, si myslim 😄 Ja osobne som to akoze neriesila az do takychto detailov, ale ked niekto si da tu namahu, tak preco nie. Kazdy ma ine priority.
Odpovedať
@majdiara ale ved ano, kazdy nech si ozaj spravi ako chce 🙂 niekto si nepotrpi ani na satach napriklad, takze to je na kazdom jednom, kto si ako co zariadi 😄
Odpovedať
@mischela255 ďakujem za upozornenie. Aspoň viem, že musím fotografovi dať vedieť aby si dal záležať 😁. A pero som di už zabezpečila. V každom prípade ďakujem, aspoň som zistila, že ak je to pre mňa dôležité musím sa pripraviť. Naozaj každej z nás záleží na niečom inom.
Odpovedať
Niekde bolo k dispozícii pekné biele pero, s nápisom Svadobné pero, aj ja som sa s takým podpisovala, a potom ho vložili do škatuľky a dostal ho do ruky muž, ja kvety, ked nám blahoželali sobášiaci a matrikárka
Odpovedať
mna by zaujimalo, ze ci tam na matrike skor nerobili drahoty s tym, ked niekto chcel pouzit vlastne pero 😄 lebo tam istotne su uz nachystane, logicky 😄 ze ci im to proste neprislo ani trochu divne 😄
Odpovedať
@05darka05 uvidíme svadba je o 3 mesiace a ešte budem na matriku volať kvoli prodobnostiam.
Odpovedať
kludne si zober svoje, ake chces. myslim si, ze im je to uplne jedno, cim sa bude podpisovat. ale zvyknu mavat take normalnejsie pera, ze to aj nejak vyzera.
Odpovedať
Profilova fotka
@galina307 Ano? Takze to ides riesiť? 🙂 Akoze podla mna s ochotnymi ludmi sa da vyriesit fakt cokolvek, a toto zase nie je taka vec, ktora by mohla niekomu realne vadit, vsak zase nechces tak moc 🙂 A este k tomu si aj prinesies vlastne, takze nie je o com podla mna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tam idem volať aj kvôli iným veciam - parkovisko, miesta, čas, hudba takže toto je len otázka navyše. Určite by som nevolala len kvôli tomu.
Odpovedať
Profilova fotka
@galina307 ved to predsa ani nikto netvrdi 🙂 a mozes si veci riesit ako chces ty, je to tvoja svadba a nikto ti do toho nemoze kecat 🙂 iba ak okrem buduceho manzela samozrejme 😄
Odpovedať
@jarunielka kiežby 🙂. Mám na svadbe vozičkára a kvôli tomu som musela prispôsobovať úplne všetko. Pero je fakt len drobnosť
Odpovedať
@jarunielka No ja neviem, aby mi záležalo na takejto veci, že s čím sa podpíšem na matrike, to už ozaj človek nemá čo iné riešiť 😄 Však je kopu iných dôležitejších vecí podľa mňa.
Odpovedať
@janulik923 Ja napríklad nemám Dj ale iba playlist. Každá máme vlastné priority. 🙂
Odpovedať
dovoľujem si poznamenať, že hlavne by pero malo dobre písať a hlavne modrou náplňou, ako všetky úradné dokumenty
Odpovedať
to spĺňame a ďakujem. Na tieto drobnosti sa občas tiež zabúda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?