Obrad na pláži v Grécku

Ahojte, máte niekto skúsenosť? Ideme na dovolenku do Atén a chceli by sme taký neoficiálny obrad na pláži. Že si len vymeníme obrúčky niekde pri západe slnka a tak, taká symbolika :) Mali ste to niektorá takto? Zaujíma ma, či to treba nejako extra vopred vybavovať atď. Vďaka :)
Odpovedať
Tak ma to byt obrad alebo len neoficialna svadba? Vsak ked je to len take symbolicke, tak co chces potom vybavovat?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od xellia:

Tak ma to byt obrad alebo len neoficialna svadba?…
@xellia Neoficiálny obrad... či to spraví niekto z hotela na počkanie, alebo si treba vopred niekoho dohodnúť. Toto ma zaujíma, či to niekto riešil.
Odpovedať
myslim si ze neoficialny obrad urobi aj hocikto z hotela ked sa dopredu dohodnete. tak isto aj s vyzdobou si myslim ked sa vopred vsetko dohodne so zamestnancami. oni budu len radi, lebo budu mat nejake promo na hotel si myslim. ale poviem ti ze ja ti uz teraz v dobrom zavidim chi chi :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dankafraj:

myslim si ze neoficialny obrad urobi aj hocikto z…
@dankafraj No tak už ani nemáš čo závidieť, môj sen sa rozplynul, keď mi včera došiel mail z hotela, že takéto služby neposkytujú. Takže uvažujem ďalej, kde a ako urobiť sobáš, aby som ozaj mala krásnu spomienku :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucy275:

@dankafraj No tak už ani nemáš čo závidieť, môj …
@lucy275 Tak potom este mozes hladat niekoho mimo hotela, vybrat nejake pekne miesto. Alebo to nechaj tak a ries to potom na nahodu, ked uz budete na mieste. Ako sa poznam, tak ja by som to takto 😀
Odpovedať
Tak ked hotel neposkytuje tieto sluzby asi len minus pre nich. V tom pripade by som si vybrala nejake pekne miesto mozno molo na plazi a na vlastnu past si to tam vyzdobila. Alebo skus oslovit nejaku restiku mimo hotela.
Odpovedať
Profilova fotka
Spytajte sa na sluzby daneho hotela, popripade blizkej restauracie co je aj mimo hotel. A mozno vam to priamo na plazi usporiada nejaka ta plazova restauracia. Ked sa neopytas nevies. Neviem ci si svojmocne mozes davat dekoracie kade tade :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajka_majka:

Spytajte sa na sluzby daneho hotela, popripade bl…
@kajka_majka No ja som nemala ani v pláne nejaké dekorácie, skôr len postaviť sa niekam na nejakú krásnu pláž a urobiť takú krátku ceremóniu, vymeniť si obrúčky a teda že by sme mali fotky z toho.. Uvažujem či osloviť kamaráta, ktorý ide s jeho ženou s nami, len neviem ako to vlastne poňať, aby to nebolo také čudné, že prídeme na pláž, opyta sa nás tie tradičné vety a za 3 min pojdeme zase preč :D silno nad tým premýšlam už dlhšiu dobu, ako to urobiť, aby to malo hlavu aj pätu. Ale už mi aj napadlo, že len vezmeme obrúčky, nejaké oblečenie na danú chvílu a ako píše catherinedoll, spontánne sa opýtať niekde v blízkosti hotela. Jááá neviem :D už mám z toho tááákuto hlavu :D ked so mnou ťažko, keď si niečo vezmem do hlavy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucy275:

@kajka_majka No ja som nemala ani v pláne nejaké…
@lucy275 Zbalte si nejaký piknikový kôš so šampanským, nejaké drobnosti pod zub a spravíte si potom také posedenie na pláži, kde si pripojete a v súkromí to oslávite 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hluzina:

@lucy275 Zbalte si nejaký piknikový kôš so šampan…
@hluzina Vidíš, vlastne toto mi nenapadlo ani :) že urobiť si nejaké phostenie po tom :) vďaka za tip
Odpovedať
No pokial nevybavite oficialne veci aby vas potom nenahanali nejaky miestny policajti, tak by som to nehrotila ked ide len o efekt. Vezmite obrucky, saty, fotak vychytajte peknu chvilu a hotovo :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
No. Takže vybavené :D oslovili sme kamarátov, ktorí idú do Grécka s nami (ideme tam na 4 dni kvôli koncertu) a oni sa toho nadšene chytili, že nám urobia nie že obrad, ale vraj parádnu svadbu :D takže sa tešíííím, ani som už nedúfala :) už len vymyslieť, ako do toho ruksaku do lietadla napracem tie šaty :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucy275:

No. Takže vybavené :D oslovili sme kamarátov, kto…
@lucy275 no super, tak potom sa vsetci tesime na fotky :D myslela som ze idete normalne na dovolenku, ale ked tu teraz citam ze len na styri dni a na koncert, tak to neviem ako by som sa pobalila.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lucy275:

@kajka_majka No ja som nemala ani v pláne nejaké…
@lucy275 Tak gratulujem :D No este ze mate takych obetavych kamaratov co sa im do toho chce :D Tak spojite dve prijemne veci koncert aj svadbu. A tie saty, no neviem kedy to presne idete, ze by si len take nejake neoficialne zobrala.
Odpovedať
ja by som to poriesila nejako minimalisticky, ziadne velke ovacie iba v spolocnosti teda vas a tych kamaratov, niekde na plazi, piknik, sampanske, hudba a jasne ze by sme boli pekne obleceny ale ako take svadobne saty by som si nebrala ked idete na 4 dni a to na koncert. asi by som isla mozno do nejakeho nohavicoveho kostymu to skor spraces alebo len jednoduche nejake saty. neviem to idete cez leto ci uz teraz niekedy ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzanellka:

ja by som to poriesila nejako minimalisticky, zia…
No ideme 28. mája, čiže o tom čase už tam bude teplo. Našla som také krátke čipkované šaty, tak asi tie objednám, na nohy max nejaké sandálky, čo lahko zbalím. Drahý bude mať bielu lanovú košelu a kraťase. No vlasov len šupnem nejakú peknú čelenku a skúsim tam niekde splašiť nejaké kvety. A potom len sadneme niekam na dobrú večeru :) A teda dokonca sa mi podarilo splašiť kamošku fotografku, čo nám to tam príde aj nafotiť :D s tým som ani nerátala. Takže uvažujem aj o nejakom závoji na ten efekt, neviem. Niečo vymyslím. Ideme len s ruksakmi, plus vezmem asi cez plece nejakú menšiu tašku, tak sa hádam zmestíme. Jedine teda obrúčky dovtedy kúpime. Na koncert tiež idem brať zvlášť oblečenie, takže budem to musieť nejako všetko napakovať :D Ja sa tak tešíííím, fotky budúúúú :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lucy275:

No ideme 28. mája, čiže o tom čase už tam bude te…
@lucy275 to je ak z filmu haha 😀 ale super napad, velmi dobri kamosi a jasne nebal si nejaku robu len take nieco lahke letne. Drzim palce aj s vyberom obrucok!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenuscha15:

@lucy275 to je ak z filmu haha 😀 ale super napad,…
@lenuscha15 anoo veď to malo byť také romantické, tak som zvedavá 😃 týždeň na to máme svadbu na SVK tak teraz pomaly začíname veci vybavovať :) obrúčky problém niesu, za to šaty áno. Nedokazem si vybrat 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucy275:

@lenuscha15 anoo veď to malo byť také romantické,…
@lucy275 Ja som to mala opacne zase, ze som si nevedela vybrat spomedzi obrucok a saty som si nasla asi hned na treti raz take tie vysnivane. Ved je vela inspiracii popripade si das usit nejake na mieru :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?