Ako zvládnuť sobáš bez plaču? Poraďte

Ahojte, moja kamarátka sa v auguste vydáva a bojí sa, že celý svoj sobáš preplače, už dávnejšie sa tu písalo o nejakých kvapkách na bylinnej báze, ktoré vraj zaberajú ako sedatívum, no neviem to vyhľadať. Preto Vás prosím, kto vie ako sa presne volajú, môžete mi ich názov napísať. Vopred ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ale to nevadi....nech si poplace....ja budem urcite tiez cely sobas plakat...ved je to pekne....od dojatia x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Chapem ze ma obavy ze cely sobas preplace, ja mam podobne obavy...ale urcite by som to neriesila ziadnymi sedativami. Pocula som viacere nazory na tuto temu a na niektore zeny to az tak zaposobilo, ze neprezili tu svadbu tak naplno citovo. Ved to je krasne plakat od dojatia,od stastia, preco by si sa toho mala ukratit? Ktovie ako by to prave nanu zaposobilo,mozno by aj zaspala na obrade :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som jej neradila ziadne ukludnujuce kvapky ani tabletky lebo svadbu bude mat iba raz a moze sa stat ze pod vplivom nejakych ukludnujucich prostriedkov si nemusi ani svoju svadbu pamatat a neviem ci by sa jej to potom pacilo ze bude po vsetkom a ona bude z toho mimo.TAk nech si radsej pekne poplace ved na tom nieje nic zle su to slzy stastia
Odpovedať
Profilova fotka
Ziadne sedativa! Ja budem plakat ako dazd urcite, lebo ked mi poslal knaz nas slub, aby sme mu ho potvrdili, ci sa nam paci + na preklad do holandstiny, tak zakazdym ked si to citam a pocas prekladu som plakala - nad svojim aj nad priatelovym a to som si ho len citala, ale svadba je o laske a citoch a slzy k tomu patria... a vsetci ostatni bude plakat tiez :-N
Odpovedať
...baby...placte....ved je to krasne...................... :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, suhlasim, ze urcite ziadne sedativa, ved svadbu si treba uzit a nie ju prespat ;-) A poviem vam, ze nam bolo cely cas veselo a dokonca moja mama, co place skoro stale a vsade ;-) vobec v kostole neplakala :-) vyhrazala som sa jej totiz, ze ako uz len bude vyzerat v prvej lavici s rozmazanym makeupom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
existuju homeopatika-sú to tabletky ktoré sa rozpustia v ústach...používajú sa na ukludnenie stresu alebo tak...vobec neutlmuju,kludne sa da pri nich soferovat a nie su skodlivé lebo su prírodné.myslím že nemožu uškodit ale podla mna pôsobia skôr ako placebo...v každom prípade stoja asi 75korún takže za vyskúšanie fakt nič nedáš v podstate ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha a zabudla som napisat ako sa volaju :-N sedatif pc. vyrába ich tá istá firma ako oscilococcinum..
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja som sa tiez bala, ze budem plakat uz po odchode z domu, lebo ja som strasny placko, kolegyna mi radila mysliet na nieco smutne alebo divne (ona konkretne myslela na praziace sa hranolky), ale nic take sa nestalo, aj ked som hned na zaciatku zbadala celu urevanu svokru, ja som sa cely cas usmievala a bola som stastna... prve slzy dosli az pri gratulaciach... a co sa tyka tych kvapiek a roznych inych pripravkov, jednoznacne neodporucam testovat to na svadbe ;-)
Odpovedať
ziadne sedativa!!! Ptom sa moze velmi lahko stat, ze vypije pripitok a viac si nebude pamatat, prip. ju v mlodm stave odnesu priamo od stola.. Ja som sa tiez bala, ze ked uvidim pri odpytovani moju mamku, ako tam place od dojatia, rozplacem sa aj ja a bude po vsetkom, ale nakoniec som to zvladla s usmevom na tvari. Dokonca mi bolo vtipne, ako mi pri pozehnavani zmacala celu tvar jej slzami.. Poplakala som si, ked som sa isla vyzliekat zo svadobnych siat, do kroja. vtedy som si uvedomila, ako to vsetko rychlo ide a ja si to ani nestiham uvedomovat a vychutnavat.. Pri vsetkom strese a naslednej zabave, venovaniu sa hostom a pod. na slzy nebude cas.
Odpovedať
ahojte baby, no ale to je jasne, ze by ich netestovala v den sobasa!!! chce vyskusat vopred ako to na nu zaposobi, asi som sa zle vyjadrila, ide o kvapky na bylinnej báze,takze ak viete ich nazov, velmi mi pomozete, slubila som jej, ze jej ich zistim, takze budem vdacna ak ich niekto pozna, pripadne ten nazov temy v ktorych sa to rozoberalo!!
Odpovedať
ja som sa s tým, že budem plakať pravdepodobne už aj zmierila :-) mne sa tisnú slzy do oči už len keď len pozerávala na reality zone tú reláciu o dvoch pároch, ktoré si vzájomne pripravujú sobáš, som hrozne citlivá až precitlivelá tak ale či to bude o potokoch mojich sĺz mi to nevadí lebo je to náš veľký deň a hrozne sa na neho tešíme a ak by som si nepoplačkala nebola by som to ja :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som strasny placko - placem aj pri rozpravkach, ale nakoniec sa potvrdilo stare zname ze na cudzich sobasoch vysmrkam vsetky vreckovky a na svojej skoro ani jednu slzicku som sice sem tam upustila ale tak na 99% som bola vysmiata a vesela a bez slziciek, jedine vlastne tie slzicky boli pri gratulaciach a vybalovani svadobnych darov urcite netlmte emocie, bude vas potom mrziet ze si to neprezijete tak real real ;-)
Odpovedať
Ja som sa tiez toho isteho obavala, ze budem na svadbe plakat. Vzdy ked som pozerala nejaku na dvd nejaku svadbu, tak som vzdy pri pasazi ze zenich pride vypytat nevestu od rodicov plakala. Ale na vlastnej svadbe som sa normalne smiala. Asi to zavinil aj nas kameraman, ktory sa spraval ako nejaky spillberg, bol poriadne komicky ako vsetko organizoval a prikazoval co ma kde byt, co odlozit. A v kostole tiez ma nenapadlo plakat, pretoze som bola poriadne napata z toho, ze sme zabudli krizik v aute. :-D Asi par slziciek som vyronila az vtedy, ked nam gratulovala moja babinka, ktora mala tiez v ociach slzy. Ale u mna to boli slzy stastia, pretoze som bola naozaj velmi stastna, ze sa dozila mojej svadby. Ale moja teta ked sa vydavala pred 15 rokmi, preplakala cely sobas. Stale jej podavali ciste vreckovky, tak bola z toho hotova. Takze netreba sa bat dopredu, vacsinou to aj tak dopadne inak, ako si myslime. A urcite netreba brat nejake ukludnujuce prostriedky, svadba je o tom, aby sme si ju uzili a nie aby sme boli oblbnute z nejakych liekov.
Odpovedať
nech si kamaratka skusi navarit medovkovy caj
Odpovedať
u mna to istí zasoba neurolu :-D :-D
Odpovedať
caute, tak sa pridam aj ja. som rada, ze som tu neni jedniny placko. ja hned zacnem plakat ked niekoho vidim plakat. a ked uz raz zacnem, tak neviem prestat a toho sa bojim. pred rokmi som zazila svadbu mojej tety, ktora sa vydavala po styridsiatke a revali sme vsetky baby jak sproste - ja len preto ze som videla ju - a mame otrasne urevane fotky. tak o toto naozaj nestojim na mojej svadbe. hlavne musim zatrhnut plakat tej tete, ktora tam tiez bude. no a samozrejme mamine, ale ta to nejako zvladne.
Odpovedať
Profilova fotka
babenky, kludne si poplacme, ved su to slzy vyvolane stastim :-) Mne sa paci, ked niekedy aj mocni chlapi vyronia malu slzu... od dojatia. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako zvladnut sobas bez placu? smiat sa :-D
Odpovedať
ja som sa bala, ze ako budem slzy ronit, hlavne ked si spomeniem na moju staru mamu, ktora sa svadby nedozila ;-( ale nakoniec sme boli cely den totalne vyrehotani, na foteni sme sa tak uvolnili, ze sme nemali ziaden stres a cely obrad sme sa na seba usmievali :-D ale mam iny problem, a to, ze som sa nevedela sustredit na to co pani fararka hovorila, som si vkuse vravela, sustred sa na to co hovori, uvedomuj si to... no a nic :-D ... :-D vsetci hovorili aku mala krasnu rec, ake to bolo osobne :-) takze sa tesim na DVD kde si to vypocujem :-D
Odpovedať
ja som pocula, ze ked sa clovek zacina rozplakavavat (to ake slovo som vymyslela :-D ), tak treba zhlboka dychat nosom a mysliet na mojsejovcov :-D 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?