Pánsky svadobný oblek k zelenej výzdobe

Ahojte, chcem sa vas opytat, ako má vyzerat pánsky svadobný oblek? máme výzdobu do zelena. Može mat zeních zelenu kravatu a kapesník v saku? alebo ako sa to farebne kombinuje? dakujem iwa5
Odpovedať
Profilova fotka
vo väčšine prípadov má ženích bielu kravatu, ale dnes sú už rôzne trendy, napríklad aj ladenie k výzdobe, alebo k čomukoľvek inému čo súvisí so svadbou....myslím že zelená kravata k výzdobe bude ešte viac zvýraznená ak aj ty budeš mať nejaký zelený doplnok na sebe, napríklad ak má nevesta ružové topánky aj ženích si dáva ružovú kravatu :-) neviem teda či chceš zelené topánky, ale myslím si že by stačila aj malá ozdoba vo vlasoch :-) farebné kravaty na svadbách sú celkovo momentálne in ;-)
Odpovedať
Sorry nechcem nikoho uraziť,ale nepreháňate to už trochu?Riešiť či má ladiť ženíchov oblek s výzdobou sály mi pripadá poriadne pritiahnuté za vlasy.V prvom rade má farba ženíchovho obleku ladiť so šatami nevesty, ostatné doplnky ako kravata a vesta majú ladiť s farbou kytice,vreckovka mi pripadá zbytočná,pretože ženích má oblek prizdobený pierkom.Takisto nie je podmienka ,aby ladila kytica s výzdobou sály.Neriešte hlúposti a nestresujte sa zbytočne a radšej si užite svoj svadobný deň,ved predsa sa nevydávate každý deň. :-)
Odpovedať
dievčatá súhlasím tuto hore s názorom floristu, ja som mala svadbu tento víkend a zistila som že kopec vecí, pre ktoré som sa dokonca aj s mamou posekala nakoniec nebol vôbec podstatné, oblek si napríklad kúpil drahý z kolekcie bussiness a úplne mu pristal, dali sme do toho fialkovú kravatu, keďže moja kytica bola bielo fialová a bolo. Tiež výzdoba, riešiť tu výzdobu za stovky eur mi príde pritiahnuté za vlasy, v každej reštike, kde robia svadby vám výzdobu spravia, my sme mali úplne krásnu fialovo - žltú so slnečnicami a dokonca mysleli na také detaily ako plávajúce sviečky a vysoké svietniky s horiacimi sviečkami (čo mňa ani nenapadlo) a celá výzdoba ma v rámci toho stála 55€ . A čo sa týka kapesníčka, určite ho netreba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?