Netypické oblečenie pre ženícha

Profilova fotka
Baby, co by ste povedali,ak by chlapi nechali obleky doma a obliekli sa lezerno/elegantne? rada uvidatam foto predstavy aj komentare ludi ktory na takych svadbach boli
Odpovedať
Profilova fotka
@darsy22 ja som za, ked je cela svadba v neformalnom style, vratane nevesty... nie je nic prisernejsie, ako nevesta "v plnej zbroji" a vedla nej zenich v nejakom svetriku a lezenych nohaviciach :-o ze kazdy vyzeraju, ako keby utiekli z nejakej inej svadby...
Odpovedať
Profilova fotka
no ja budem mat saty take nejake jednoduche s nejakym krojovym motivom,kvetovy veniec na hlave a zenich bude mat bielu koselu,vykasane rukavy a traky nic ine mu netreba :D tiez by som chcela aby hostia boli obleceny v bielom alebo aspon vo svetlich farbach :)
Odpovedať
Profilova fotka
to je dost odvazne,na svadbu v lete niekte pri jazere by som to mozno zvolila aj ja...ale to by som sa bala ze ma vsetci starsi ohovoria,ze ako sme na svadbu prisli :)uz to ze chcem aby mal moj petko sako inej farby ako nohavice sa mojej mamke nepaci,vraj je to bonton :)
Odpovedať
@darsy22 darsy..je to vasa svadba..kto co povie nech ta netrapi...hlavne sa vy dvaja musite citi dobre...urob tak ako to chcete vy..vsetkym vyhoviet nemozes..drzim palceky.. ;-)
Odpovedať
Ja som raz bol na svadbe otcovej sesternice s jedným chalanom, ktorý pochádzal kdesi z Afriky, a polka svadobčanov mala na sebe obleky a šaty a druhá polovica bola naobliekaná v afrických veciach, kadeaké farebné látky a podivné "kroje" :-D ... ale vyzeralo to skvelo, nie ako uniformované bežné svatby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@darsy22 v profile mame ukazku svadby kde bol zenich originalne obuty :)
Odpovedať
Profilova fotka
kočky kde by som zohnala luxusnejší oblek pre ženích, možno aj na kúpu aj požičanie...ďakujem za odpoved a za radu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?