Kde kúpim kvalitnú pánsku košeľu?

Ahojte, prisim o radu,kde kupit kvalitnu pansku koselu? hladam nieco bordove k polnocnym satam. DAKujem
Odpovedať
@kercoola no celý oblek aj košeľu sme kúpili u Blažeka, majú aj farebné košele, sú ale cenovo drahší, košele tuším od 70€
Odpovedať
Butik Michael. Bývajú v Teskách, tak naboku. Cena okolo 20 eur (manžetová).
Odpovedať
@cathy83 ahoj cathy koľko vás ten oblek prosím vyšiel? a oni majú obchod len v BA, alebo aj niekde inde? ďakujem
Odpovedať
no my sme boli v Ba v Avione, pozri ich na webe, podľa mňa majú aj iné predajne, bolo to asi 2 týždne dozadu a kúpili sme oblek s košelou a kravatou - mali to kompletku za 300€, priateľ ale nový oblek už potreboval ako soľ, takže ho využije aj na ďalšie akcie, inak predavačky sú tam veľmi zlaté
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčata, oblek na mieru sa da aj ušiť. Aj košelu. Latku si vyberiete, model tiež. Nie je to lepšie? http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
www.cafecoton.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@beba1985 uj v NR maju, predpokladam v kazdom vacsom meste budu tiez :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V Prek & Clopenburg,Pierre Carden,Alan Delon,Enrico Fashion...je toho veľa veľa :-) v Peeku majú určite bordovu a majú tam aj akcie ;-)
Odpovedať
Súhlasím. Peek and Cloppenburg má veľmi dobrý výber rôznych značiek a teraz sú tam aj zľavy. V pohode sa dajú kúpiť aj značky ako Hugo Boss či Calvin Klein za super senu. A tých značiek tam majú kopec...Peek je v Avione, Auparku aj v Eurovei.
Odpovedať
to je pravda ze v Peeku maju velky vyber ale len standardne velkosti. ak potrebujes napriklad pre vysokeho snubenca s predlzenym rukavom, tak take nemaju. ale vyhodou je ze tam mozete tie kosele skusat, tak mozno nejaka sadne ;-)
Odpovedať
a taku koselu pre velmi vysokeho a velmi chudeho? s dlhymi rukami? Su na to nejake obchody?
Odpovedať
Treba sa pytat na predlzeny rukav a zuzeny strih. Zohnat sa daju :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@erika04 pre môjho švagra sme kupovali predĺženú a zužovanu košeľu v Enrico Fashion.a nechal si tam aj ušiť lebo mali veľa látok vo farbe ivory čo išli presne k šatam.ale určite majú aj v Delone a v Pierre Carden.vyskúšajte tam :-)
Odpovedať
my sme kupovali u Blažeka, kvalitnejšie košele som ešte v rukách nedržala, proste nádherné. Vychytali sme zlavu zo 70e na 25e :) tak sme hned kupili 2. :)
Odpovedať
Co třeba značka Avantgard? Přijďte se podívat k nám na stánek na svatební veletrh do Bratislavy... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite v Alain Delon...krasne kosele aj na mieru ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Na obrad odporúčam farbu krémovú - champagne. Manžety s manžetovými gombíkmi. Na večer tmavú party košeľu (bordová) Casual štýl. Svadobné košele si môžete prezrieť v našom obchode SmartMen.sk. Z vlastnej skúsenosti si pripravte rezervnú košeľu. Určite sa zapotíte :-p
Odpovedať
Vyskúšaj eshop, ten ja preferujem preto, že potom v tom nechodí každý, objednávam väčšinou z webu http://www.kosile-kvalitni.cz.
Odpovedať
panskedoplnky.sk...sadla dokonale, fakt kvalitna, velka spokojnost, kedze sme potrebovali specificku s predlzenymi rukavmi a slim fit...:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?