Nitra 2010. Chystáte svadbu v tomto roku?

Ahojte baby, planujem svadbu na oktober 2010 v Nitre. Vlastne som len na zaciatku,svadba by mala byt v zlatom kluci.....,objednaneho mam aj kameramana. Mate nejake typy na vizazistu,kaderika,atd......Chysta niektora z vas v tomto roku svadbu v NR? napiste.......Dik
Profilova fotka
ahoj ano my xystame svadbu 5.6. mam kadernicku pod zobotom vola sa ria ak budes xciet kontakt ozvi sa, obrat budeme mat v katedrale sv. Emerama ( hore na hrade ) fotograf David Bako a salu zajednavame mame aj obrucky..saty ete nie lebo sa xystam do BA...ty nahodou nepoznas v Nr dobru a spolahliu krajcirku?
Profilova fotka
seherezada8: ahoj! my planujeme tiez svadbu v NR 11.09.2010. My budeme mat v Novej mladosti. Obrad bude v kostole sv. Petra a Pavla pod hradom. my sa este len chystame vsetko dolezite aj nedolezite povybavovat po svadobnom veltrhu ;-)
Profilova fotka
kararinkabrnka: dobre a lacne krajcirky su hore na trznici, kusok pred tym ako sa dobijaju EZCK :-D
Profilova fotka
baby213 a poznas aj nejaku konkretnu?
ahojte Nitranky. Zijem v zahranici a potrebujem poradit. Dnes som nasla na nete studio Enjoy, paci sa mi ich praca, neviete poradit , mate ich niekto objednanych?Pripadne poradte este foto video v Nitre, ide mi dost o kvalitne foto, nie klasicke atelierove, dakujem vam Ako vam idu inak pripravy?
baby neviem či by ste sa nemali pridať do fóra NITRANČANKY tam sa toho asi viac dozviete ;-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?