Kde majú tieto šaty?

Nejako si neviem spomenúť kde som ich našla apo dni na nete sa vzdávam. Neviete?http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vAlbumID=3582&vOffset=4&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F ďakujéééééééééééééém
Profilova fotka
ahoj :-D nemaju ich nahodou v Nicole??
no na nete ich nemajú... :-| ale pojdem sa kuknut - zajtra :-D
Nsoci chodíš po salónoch sama? Ja by som rada išla tento týždeň, len nemám s kým :-(
Profilova fotka
Ahoj holky, prosím, poraďte mi, odkud jsou tyto šaty!?!? Moc děkuju! http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
nsoci salon sofia inak bude to znamenie v svade su na jednej strane s danicou :-D
Ja mám pocit, že mi niekto vravel, že jezrušený... Bola si tam? :-|
no vraj sa presťahoval do hainburgu.... žeby fungoval aj tam?
nebola len som mala pocit ze som ich videla v casopise svadba ale je pravda ze to bol ten starsi nie ten posledny a nieco take sa mari aj mne skus vyhladat vo forume zda sa mi ze sa take pisalo
nahodou som na ne narazila este raz su na stranke salona paulina z tn ale bohuzial len na objednavku podstatne je vsak ze je to znacka la sposa cize hladaj vsetky salony s touto znackou ;-)
jeeeeeeeee, ty si zlatá, kuknem a uvidím... :-D
Profilova fotka
nsoci neviem ci maju aj tento model,ale co som nasla na nete tak salon danica je vyhradny dovozca siat znacky Villais.Skus sa u nich spytat.maju web stranku www.danica.sk.
ahoj, no už to mám posunuté v albume, pôvodne to boli iné šaty... tieto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ale si zlatá ;-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nsoci,tak tieto su fakt krasne.. :-)
Ahoj babenky, prosim poradte mi, kde zozeniem tieto saty. Su nadherne, mna ocarili a velmi by som ich chcela. Najdete ich tu: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... su to saty oznacene ako "moje vysnivane"
Profilova fotka
sf....cosmobellu ponuka coletteagency v Nitre aj ked na ich strankach ich neponukaju ale oni nemaju vsetky saticky na nete...je tam ale iba jeden problem...oni nemaju vsetky saticky na vyskusanie...je ich tam iba par a teda ak si chces nieco vyskusat musis si ich objednat, tym ze si ich uz aj zarezervujes(rezervacny poplatok) a teda dufat, ze ked pridu budu ok. :-(
mysliem ze by si sa mala spytat priamo madeleine ona ti urcite odpovei ;-)
no asi Ťa sklamem, nemajú ich ani v St. Valentíne, kde majú cosmobellu... už som sa pýtala. skús v Čechách....
Profilova fotka
maji je v Evanii :-D
Profilova fotka
ja teda moc dobre skusenosti s Evanii nemam:-(...no hold prisli sme za 5 minut pred zatvarackou
Profilova fotka
AHOJKO BABINKA MI SME TIEZ PLANOVALI MAT SVADBU 10 JUNA ALE UZ NEBOLO VOLNE TAK SME SI MUSELI PRELOZIT NA 24 ALE NEVADI MA TO ASPON JEDNU VYHODU BUDE MOZNO TEPLEJSIE ZELAM VAM VELA STASTIA . :-) :-) :-)
ahoj kika21 viem ze tato tema nepatri sem len som citala ze ste prelozily svadbu a ze si z n.z aj my budeme mat svadbu 24,.6.mozem sa spitat ze kde ste si rezervovali miestnost?dakujem
Ahoj, dakujem vam krasne za napady. Uz som sa pozerala na nete. Asi budem muset navstivit Cechy. Drzte mi palce! Vdaka! :-) ;-)
Profilova fotka
Babenky, nevie niektora z vas odkial su tieto saty?: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Dakujem
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?