Je 30.4.2011 alebo 7.5.2011 sviatok v Poľsku?

vie mi niekto poradit ci 30.4.2011. alebo 7.5.2011 nieje sviatok v targu.velmi mi pomozete.
Profilova fotka
http://www.sviatky.emka.sk/polsko.html podla tohto nie :)
aj ty sa chystas na nakupy? A nemas to trosku daleko? My by sme tiez uz mohli niekedy zajst, len ked moj drahy je stale v robote .. :) A inak dik za info o sviatkoh :)
Boli ste niektora teraz v polsku? kupili ste nieco? oplati sa ist, dakujeem za info
@juliana346 ahoj, tak my tam chodievame tak 2x do roka... Samozrejme uz to nie je to co byvalo, ale vyber je stale super a aj cena sa da zjednat. Zase clovek si musi zvazit co ide kupovat a kolko, aby sa mu aj ta cesta oplatila. My vascinou ideme tak, ze na vylet so "svokrom", cize on plati cestu :D a my mozme raodste nakupovat :).
Profilova fotka
@terez23 ahoj, vies mi poradit aj nejake svadobne obchody v Targu? dakujem
@teddynkova no svadobne este nie, pretoze ked som tam bola, tak to este pre mna enbolo aktualne.. Ale tato otazka by aj mna zaujimala :)
Profilova fotka
@terez23 no ja planujem niekedy koncom maja tav ist,t akze by som sa chcela pripravit, ktore miesta navstivit :)
Profilova fotka
kocky skuste v novom targu na namesti, su tam myslim 4 svad. salony :)
Profilova fotka
@ninocka84 a nič poriadne tam nie je
jedna známa si dávala v polsku sit saty na mieru, v nejakom salone a zaplatila zane okolo 700e, to sa mi zda prehnane, inak co som sa ja pytala v jednom krajcirskom salone u nas v TN tiez povedlala okolo 700e zalezi od typu siat, ja si tiez chcem kupit saty a potom ich predat na bazari, lebo podla mna sa neoplati poziciavat.... :-)
@terez23 no my sme boli s mojimi rodicmi pred vianocami nejako oktober november sa mi zda uz si to presne nemapamatm, vystihli sme aj pocasie a aj ludi tam vtedy nebolo tolko ako par dni pred vianocami, my sme hlavne isli vtedy na obleky a topanky zimne, koberce - ale tie sa asi uz neoplatia tam kupovat a okrem toho sme toho este vela pokupili aj naviac, dost sa tam oplatili niektore veci co viem moj oco kupoval aj kalacky pre chalanov z roboty, takze tak, ale svadobne saty som nevidela priamo na trhu spolocenskych siat maly vela a aj pekne,
ahojte ja som bola vcera (9.aprila) v Targu,a super ceny na obleky,aj spolocenske saty celkom oki ceny,ale topanky ziadne.Skor oblecete zenicha ako nevestu :( Ja som moc spokojna odtial nesla,moj drahy kupil vsetko co potreboval.Obleky fakt super ceny ale inak uz je to pomali vsetko ako u nas :(
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no kocky ja mam z polska saty, za 140e s doplnkami moj drahy oblek z obchodu nie z trhu, za 70eur kvalitny a znackovy takze tolko na margo polska ;)
@ninocka84 ahoj, ale saty si kupila normalne v obchode? :)
Profilova fotka
@terez23 no ja mam svad. saty pozicane zo salonu, ktory je cca 15 km pred novym targom. na popolnocky sa chystam na trh do krakowu ;) tam byva kazdu nedelu trh asi tak 3 nasobne vacsi ako v novom targu a najma na handry zamerany :-D
prosim vas neviete či v tých salonoch v poľsku býva otvorené aj v sobotu? poprípade v nedelu?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Kocky ktora si chcete kupit saty, nie je problem v svadobnom salone v Hraniciach na Morave, maju vyber asi z 300 druhov a ceny okolo 12 000 ceskych korun a naozaj krasne saty. svatebnisaty-romantica
Profilova fotka
@corinno my do Targu chodime casto, pretoze je to blizko a s neochotou som sa tam stretla iba raz a aj to na trhu, nie v meste. Najlepsi obchod v Targu so spolocenskymi satami je butik Mona - vyskusajte.
Profilova fotka
@m_moni urcite je otvorene aj v sobotu lebo v ten den je tam trh a vela ludi.
Profilova fotka
@ninocka84 ahojky, a bola si uz na tom trhu? maju tam aj take princeznovske popolnocky? ceny asi kolko? ja som si tam pred 4 rokmi kupila saty na stuzkovu za 5 000 sk v tom novom targu tusim.
Profilova fotka
@ingridka07 osobne som tam este nebola. no moja mamca tam uz nakupila handier na seba az az :) tatka ide z toho uz porazit :) princeznovske saticky ti teraz nepoviem, ale myslim si ze take ti plesove roby tam maju urcite. viem ze tam chodievaju z oravy na saty urcite hlavne pred stuzkovou a svadbou komu nepostaci novy targ. na margo ochoty neochoty, myslim ze na slovensku sa stretavam castejsie s neochotou ako v polsku. oni su obchodnici od krvi, a tovar chcu predat. u nas musis bojovat vobec o to aby ta nejaka slecna obsluzila ..
Profilova fotka
@ninocka84 dakujem za odpoved:)))
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?