Zrušenie svadobnej hostiny. Nemáte aj vy takú chuť?

Profilova fotka
Ahojte nevesty. chcem sa spytat, ci som iba ja taka divna a posledne dni mam chut vsetko zrusit. myslim iba hostinu.ze bude iba sobas o dvoch svedkoch a potom fuc na dovolôenku. ja som mala predstavu o svadbe stale takuto ,len som trosku ustupila priatelovi a teraz to lutujem.mame pozvanych iba rodicov a surodencov, to nas je 25 aj s detmi. nejde o peniaze, ale o ten nejaky blby pocit v bruchu, ze to nechcem mat.
Odpovedať
ahoj,tiez som povodne chcela takuto svadbu...mne vsak islo skor o tie peniaze,ze by sme co to usetrili...ale potom som si povedala ze ked sme uz tolko vrazili do oblecenia...nech uz je to poriadne,a teraz som dokonca rada ze tam vsetci blizky budu so mnou..a to nam hrozi cislo 60!!!!ak uz je vsetko dohodnute,a pozvani o tom vedia asi by to bolo trocha divne...mozno to je taka predsvadobna nervozita...neboj vsetko dopadne o.k. a vlastne s drahym sa mozte vytratit kedykolvek a oni nech sa svadbuju... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prave to ze to sa neda...vytratit sa...vsetko to je u nas doma, byvame spolu 2 roky,mame dceru, a vsetko si to organizujeme sami.takze len tak zduchnut....to by neslo.mali sme taky napad ale ked sa to pustilodo plena tak nas skoro zozrali...
Odpovedať
ahoj, ja mam podobne pocity. V sobotu sme zrusili miestnost, ktoru sme rezervovali na svadbu (pretoze, nam bolo slubene nieco, co nevedia splnit) a vcera nas uspesne vytopil sused. A to tak ze nam voda tiekla prudom po stenach. Najprv sme chceli svadbu s rodicmi a svedkami, potom, ze vsak pozveme najblizsich a teraz sme na cisle 30. Svadba je 8.7 my nemame miestnost ]-( , za to mame vytopeny byt :-( . Ale uz mame pozvanych hosti, tak nechcem traposit a nieco rusit. Ale inak je vsetko OK. Velmi sa tesim, budem tam mat kamaratov, na ktorych mi zalezi a ostatne snad este stihneme vybavat :-) :-) Moj drahy mi len vzdy povie, neboj bude super.
Odpovedať
Profilova fotka
baby mozno je to aj v tom, ze mna uz nema kto podrzat. drahy dnes isiel na dva tyzdne do ZA na prehlbovanie kvalifikacie ci ako sa tomu nadava...a teraz je vsetko na mne.v TN byvam dva roky, nemam tu ziadnu kamosku, malokoho poznam, nema mi kto poradit, nemam sa s kym porozpravat.s priatelom robime v jednej firme, sme stale spolu. doteraz som nikoho nepotrebovala,a od vcera mi zasibava...
Odpovedať
to su ale pocity mamiek na materskej,aj my mame dvojrocneho syna...tiez neviem ako to cele zvladne .je totaky maznosko,zaspava s mamickou,to ho pojdem vecer ulozit?svadbu mame aj s hostinou v inom meste...aj tak si myslim ze to su len take nervy pred svadvbou,ja mam napr.pocit ze nic nemame zorganizovane... jja ja sice byvam v tom istom meste ako predtym ale vsetky moje kamosky su este free bez deti,chodia do skol a tak...aj ja mam pocit ze som sama cele dni...a preto sa na svadbu tesim...vypadnem z domu,zabavim sa...to som uz davno nemala... :-)
Odpovedať
jja, neboj vsetko dobre dopadne. Keby si vsetko zrusila, mozno by si cely zivot lutovala, ze si mala taku malu svadbu, ze si si to riadne neuzila, tak sa tes, zazivas to len raz :-) :-) :-)
Odpovedať
jja co tak zalozit temu kamaratky s trencina urcite sa ti nejake kocky ozvu je ich tu viacero su uz aj vidate tak ti mozu pomoct so skusenostami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jja, neboj, stale je tu dost ludi na fore, ktori ta podrzia ;-) A svadba bude super, neboj. Pred nou ludia prezivaju rozne pocity, ale v den D je to o inom, neboj budes mat stale usmev od ucha k uchu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jja, neboj sa, ja som na tom bola podobne, tiez som chcela svadbu len malu a aj moj drahy, no ale rodina sa nakoniec nazbierala a mali sme 30 ludi, nemal nam moc kto pomoct a tak sme vsetko zhanali sami, mala osm uz toho vsetkehodost a cim bolo k tomu blizsie tym som to viac chcela zrusit -to napatie som uz nejak nezvladala - este aj v robote sa toho nakopilo a mala som ozaj velke nervy - ale nakoniec sme to dobojovali stastne do konca a teraz nelutujem. sice posledny tyzden som skoro nic nespala a v den svadby som mala zaludok dakde v hrdle ale zvladli sme to a verim ze aj ty to zvladnes. baby, tie ktore sa bojite - viem ze si poviete ze mne je uz lahko ale mala rada - nikdy nic nebude 100% a vzdy sa najde nejaka chyba - ale co uz - taky je zivot - najma si povedzte ze je to len raz za zivot a ze si to nenechate nikym a nicim pokazit. budem vam vsetkym drzat palce. jja neboj zvladnes to a bude to tvoj najkrajsi den - uvedom si najma ze kaslat na ostatnych ten den je aj tak len o tebe a tvojom nastavajucom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved prave, posledne mam pocit ze mi kazdy chce vsetko prekazit...ci jedna babka, ci druha, ci tretia, ci svagrina....vsetko sa mi robi naopak ako sme chceli...stale je uprednostnovany niekto ini len nie my... jednoducho je mi z toho vsetkeho nanic... dievcence dakuje vam za povzbudive slova, je mi lepsie ked to citam...
Odpovedať
Profilova fotka
jja, ja som z TN, sice momentalne v UK, ale kludne sa pytaj co potrebujes vediet a ak budem vediet, poradim... :-) sala pre 30 ludi - co takto skusit Tatru - bud restiku alebo niektory zo salonikov...je tam mily personal a budu sa ti snazit vyhoviet...dalsi moj typ je Baracka v Tepliciach...maju aj peknu terasu 8-) neboj, momentalna depka neznamena ze treba vsetko rusit a zahodit vsetko co ste do toho doteraz investovali...nemyslim len peniazky ale aj cas a namahu... uvidis, vsetko bude super a podla mna ten krasny den za trosku nerviciek stoji :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj zuzula, tatru mam erezervovanu, salonik, lae to bude iba na slavnostny obed a potom sa presunieme domov. a tam to bude pokracovat.vsetko musim zabezpecit,aj hostinu doma. aj noclah, aj ranjaky, aj nedelu ...vsetci do jedneho su z inych miest,a dost daleko,takze vsetci budu uz od piatku u nas... posledne mam uz nervy aj z toho ake budem mat saty-stale som chcela kratke satky, aj sa mi siju...len posledne na mna kazdy pozera ze co???kratke saty??? mozno si to iba ja velmi vztahujem na seby, ale ten stav uz trva druhy tyzden...
Odpovedať
Článok sa načítava...
no a co ze mas kratke saty?ved ich budes mat oblecene ty,ked sa ti take pacia tak si ich daj,urcite budes najkrajsia nevesta...teraz su vsetci z toho paf...a mozno len zavidia,ale ked v nich vyjdes von uvidis tu chvalu...aspon pre draheho budes najkrajsia zena ...a co tam po dakej svagrinej alebo bratrancovi..
Odpovedať
Jja nemaj strach, budeš origoš, každý si Ťa zapamätá...
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej dakujem baby ste super :-) x-)
Odpovedať
jja kasli na nich je to tvoja vec moje dve tety mali minisukne ako visite a spytaj sa tvojej maminy ci aj jej starsie kamaratky to nemavali ;-) jednu dobu to bolo poriadne v mode a ked sa ty tak dobre citis kaslat na ostatnych ved kolko neviest v cechach ma cervene alebo modre saty preco by si ty nemohla mat kratke ;-)
Odpovedať
Ahoj Jja. Ja mam tiez taketo pochybnosti,ale tak na striedacku. Najprv sme chceli malu svadbu, potom kvoli rodicom sme museli pristupit na hostinu o pocte 64 ludi. Mam tiez z toho strach, ci vsetko klapne, vsetko zariadujem sama, lebo moj drahy je od nevidim do nevidim v praci, ale poviem ti, niekedy sa aj celkom tesim, ved aj tak to bude len take divadielko pre hosti.Divadielko pre to, ze my tiez uz byvame 2 roky vo vlastnom byte, ale na sobas ja pojdem od nasich, co sa mi zda trochu crazy, kedze tam uz nebyvam. Hlavne je, ze budete uz konecne svoji a po case budete spominat len na to pekne.A ver, ze hostia nepostrehnu chyby v organizacii. Teda ja sa aspon v tomto utesujem. :-) Takze hlavu hore. P.S. ja som tiez z TN.
Odpovedať
Profilova fotka
jja, to sa mi zda ozaj moc, aby ste tolko ludi mali nasackovanych u vas doma...to ozaj bude husta atmosfera a budete mat milion povinnosti...budete uplne vystaveni a takto nema svadba skoncit... ak vam to financie dovolia, preco radsej ludi neubytovat v nejakom penzione, je ich v TN dost...budu tam mat postarane aj o ranajky a vam tieto starosti odpadnu... ja osobne si neviem predstavit mat hosti u nas doma...a to maju nasi velky dom... x-) kratke saty budu super, bude pravdepodobne pekne teplucko, tak co sa budes parit...mate oslavu u vas doma, takze sa to uplne hodi...uvidis, bude to super...hlavne sa neboj delegovat povinnosti...rodinka ti urcite pomoze, ale musia vediet co od nich ocakavas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzlua presne si to vystihla...ja som chcela nejaky penziona lebo nejake ubytko aspon po rodin v okoli,aspon par parov...ale nie musi byt vsetko u nas doma,kdezto svagrinka sa vyspinka s frajerom na dvoch posteliach a ja mam si ustlat na zem... kala mozme niekedy skocit na kafco? ;-) len dufam ze budeme mat teplo aby mi tie kratke saty vynikli ;-)
Odpovedať
Tak to kludne mozeme, mysli to kafco. A co tak mat to hore na Brezine, my tam mame svadbu, je tam super. Dokonca je tam aj taka mala sala pre cca.30 ludi, vonku je terasa, decka sa maju kde vyblaznit, su tam preliezky a dokonca by si mala postarane aj o ubytko. 1 apartman mas k dispozicii, to je gratis, takze urcite by ste sa dohodli aj ohladom dalsich izieb. Ja by som si veru svadbu doma nevedela predstavit, ved si to ani neuzijes a este k tomu tolko ludi. Fuuuhaa, tak to ta obdivujem, ze si na to pristupila.
Odpovedať
jja vyries to diplomaticky tak ich ubytuj u vas a ty si objednaj ubytko v urcitom case sa zbalis a zdovodnis to svadobnou nocou ;-)
Odpovedať
Dobrý nápad, pridávam sa k dorotke. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa to paci.... x-)
Odpovedať
Ahojte, nevesticky, som sice svadobna mama, skocila som sem, lebo pisem inzerat, predavam saty. My mame svadbu v sobotu, mladi si organizuju vsetko sami. Platime to v podstate vsetci, kazdy to, co moze, zozenie. Rada im pomozem, co budu potrebovat, treba na to trosku taktizovania, nehadajte sa s nikym, nestoji to za to. Je to vas den, urobte si to, ako chcete. Vcera som mladych donutila, aby sme si vsetko presli, lebo tam uz nevesta nebude mat cas, este si napisem vsetky telefony, keby napr. zaspal DJ. Ja som sa im ponukla, ze im zorganizujem svadbu, ale su dospeli, maju svoje predstavy, tak im to nebudem kazit. Ale poviem vam, nervy uz maju tiez. Bude to velky den pre nas vsetkych, asi to uz chyta aj mna. Takze vam drzim palce, skuste sa trosku tesit, viem, ze sa to lahko hovori, ale nebudte nervozne. Vsetko dobre dopadne, a ked nie, obratte to na srandu. Verte, problemy su vsade, dve rodiny sa nikdy nemozu dohodnut. Len ked sme zdravi, pekne prezitie svadobneho dna, Hena
Odpovedať
no ak nechces mat hostinu, tak sa na to vykasli, ved to nemusi byt, a hlavne ked vas je tak malo. Ja som sa tiez vydavala bez hosti (ak sme sa brali na urade) nepozvali sme nikoho- boli sme len my dvaja a bolo to super. Ty musis vediet a ak na to nemas chut tak to nerob- pravda je ze svadbu mas len raz za zivot, a kazdy rad spomina na svoj svadobny den. Mozno budes v buducnosti lutovat. Tak sa rozhodni. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
aj sa stalo, ze ste niektora zrusila svadbu?..a preco?
Odpovedať
Profilova fotka
to: jerry23 rovnaka tema je aj v "obrade a hostina" http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Jerry stava sa, lepsie pred ako po... nevidim v tom problem
Odpovedať
Profilova fotka
kazdopadne, pred je jednoduchsie ako po
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nevesty.Reagujem na otazku ci ste zrusili svadbu.Ja ano,rovno 2 tyzdne pred.Boli sme spolu 5 rokov a stale ma len klamal,chcela som to zrusit skor,ale bala som sa co na to nasi a tak..Nakoniec som zistila,ze si kazdy len vydychol.Mesiac na to som spoznala nastavajuceho,po 2 mesiacoch som otehotnela,teraz mame krasneho uz 1,5r.chrobacika a chystame svadbu nasich snov.A zrusenie svadby beriem ako to najlepsie co som pre seba mohla urobit....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?