Syrové korbáčiky/nite - koľko a za koľko :)

Profilova fotka
Ahoj, zienky :) Chceli by sme na hostine okrem kolacov a nejakych inych slanych pochutin mat aj syrove nite, resp. korbaciky. Nemam ale potuchy, kolko kg zajednat... Mate nejaky osvedceny vzorec? :D A popri tom este podotazka... Co som pogooglila, vacsinou uvadzali ceny plus minus 8€ za kilo. Mate aj vy podobne cenove skusenosti? Vdaka za kazdu odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tiež plánujem mať syrové nite, zatiaľ som rátala tak cca 250g na 4 osoby, pre 50 hostí, vychádza to kúsok cez 3 kg, čo mi príde v pohode :) na stole budú aj pagáčiky a tyčinky z lístkového cesta. Cena nití bude určite okolo 8-9€ za kilo.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my by sme chceli, ceny sú väčšinou také ak nemáš ako zohnať po známosti a čo sa týka množstvazáleží či ste veľkí jedáci korbáčov alebo to chcete len ako doplnok ostatného slaného aké ďalšie slané budete mať či to chcete na stoly alebo až na švédske stoly a pod., my budeme mať okolo 50-60 ľudí, ale zatiaľ nemáme žiadny vzorec :D my sme riadni jedáci a vieme, že aj keď zostane tak sa to neskôr zje, tých 5kg budeme bať určite možno aj 7 :D sestra mi poradila, že tie najmenšie balíčky sa predávajú po cca 150g a aspoň to rátať na osobu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?