Svadobná hostina v Club Restaurante v BA nevyšla

Ahojte, svadbu mame 11.11.2006. Vcera nam z restauracie Club Restaurant Bratislava oznamili, ze mali sme sice u nich objednanu svadobnu hostinu, ale ze sa restauracia predava a ze novy majitel neprevezme povodne zavazky. Tak ma to velmi potesilo, ze si teraz mozeme hladat nieco uplne nove. Najme ked uz mame objednane vsetko ostatane, pripravene veci ako doplnky a darceky pre hosti presne podla vyzdoby ako bola dohodnuta v tej restauracii. Svadbu budeme mat do 30 ludi. Tak by som Vas len chcela upozornit babule davajte si na podobne veci pozor (aj ked sa to neda predvidat), radsej si vsetko este overujte, ci naozaj plati rezervacia.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, a mali ste podpisanu nejaku zmluvu, alebo ste platili zalohu?
Odpovedať
Platili sme zalohu, dnes si idem pre nu. Vratia mi ju
Odpovedať
Profilova fotka
ty kokso a ja som tam vcera pisala mail,nech mi poslu nejake blizsie info. na fotkach sa mi to pacilo
Odpovedať
bec:pozri IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ivycottage • 18. feb 2008 o 20:02 Cauko baby, mate niektora skusenost s Club Restauraciou na Lazaretskej? Pisu, ze kapacita je nad 70 ludi, ale vyzera to celkom male. Neviete, ako velky je tam parket na tancovanie? A vseobecne, boli ste spokojne s obsluhou, jedlom atd.? Dakujem! :-N laleeta • 18. feb 2008 o 21:00 my sme tam dnes boli rezervovat a pani prevadzkarka nam povedala, ze 70 ludi je velke maximum... marrrka • 19. feb 2008 o 16:58 my sme tam povodne chceli, ale kedze sa nam to zdalo hrozne stiesnene na 60 ludi, maly parketik a ludia by sedeli v 2 miestnostiach, rozhodli sme sa pre inu miestnost. Aj tak budeme mat nakoniec 100 ludi :-D ale inak na malu svadbu je to fajn, prevadzkarka je mila a ochotna poradit. inka070707 • 19. feb 2008 o 17:38 ja som tam mala minuly rok svadbu a mozem len a len odporucat! pani majitelka je uplne skvela, dokonca aj v kuchyni sa cinila :-D my sme sa svadbili v modrom kostoliku a tak sme to mali do CR na skok, myslim, ze to ocenili vsetci svadobcania :-) co sa tyka cien, mala som kalkulacie asi z 20tich restik a hotelov, CR vysiel jednoznacne najlepsie, a to je restika v centre mesta! jedlo bolo vynikajuce, my sme mali chod z troch druhov maska, druhy chod boli svedske stoly - teple aj studene bufety a na zaver kapustnica, vsetko velmi chutne... kedze kapustnicu si nedal kazdy, este na druhy den nam vsetkym mooc dobre padla na after party :-D obsluha stihala len tak tak, lebo im v ten den jeden clovek vypadol, ale inak boli mili a ochotni a vravim, ze aj pani majitelka sa o nas starala ... co sa tyka kapacity, my sme mali 60 hosti a to bolo tak akurat, neodporucam viac, no mozno este do tych 70, ako si oni uvadzaju... na hlavu hostinu sme mali 35 ludi v hlavnej miestnosti a v tej vedlajsej boli kamarati, ktori dosli neskor - cca 25, v hlavnej miestnosti sa aj tancovalo a uplne v pohode to stacilo, stol sme mali do Ucka, celo stola bolo na opacnej strane... super bolo tiez to, ze sme si tam mohli odlozit vinko a zakusky, maju velke boxy a vsetko sa im v pohode zmestilo... co ma prekvapilo, hned pod schodami bola "fajciaren" a vobec to nebolo dnu citit, a to sa im v ten den dokonca aj klima pokazila, nastastie su to take priestory, kde je chladnejsie tak ci tak ...viem, ze je to teraz prerobene a vyzera to moc fajn, minule som sla okolo.. a urcite tam planujem urobit oslavu pri prilezitosti prveho vyrocia svadby a tiez ked zostatnicujem :-p ivycottage • Dnes o 09:59 dakujem baby, ja som tam bola na obed a naozaj to vyzera super po rekonstrukcii a hlavne jedlo bolo vyborne... na druhej strane uvazujem aj o Hotely Stupava - tam to tiez vyzera velmi dobre a hlavne maju velku upravenu zahradu kde moze byt obrad... a najlepsia vychytavka je, ze pecu aj prasiatko....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
club urcite ano! v poslednom case tam chodim dost často ,mala som tam svadbu pred mesiacom.majitelka je neskutocne ochotná a ustretová. tiez som chcela tie tri druhy masa a prilohy,odporucam, mali sme druhy chod(grilovane kusky kuraciny, čiernohorský rezen k tomu zemiakovy salat, miesany salat ryzu,spravili nam aj ovocnu misu po tej sa zaprasilo, zo studemneho jedla sme mali syrovu misu a vyrobkovu misu.a o polnoci kapustnicu) maju kuchara ,super vari. pači sa mi aj pristup casnicok(vsetky su vysokoskoláčky) takze komunikacia je na urovni a velmi sa snazia.najviac sa mi pacilo ,ze ked som prisla vzdy boli usmiate a poradili mi aj pri vybere jedla :-D to je pre nas dolezite lebo neznasam neochotnych a zdutych casnikov. my sme mali 50 ludi a 15 po desiatej, nebol to problem. je to tam utulne.aj fajcit sa da bud dole v boxe alebo hore v bare, vobec nemuseli chodit von na ulicu. ja osobne som bola velmi nspokojna aj moj manzel.
Odpovedať
ahoj joudo. . neposles mi prosim ta zhruba kolko to tam vychadza na osobu , a ak oje to s alkoholom, ci sa da daco doniest a tak. . Vyzera to podla tvojich slov pekne a obsluhovo do pohody.. . Da sa tam sediet aj dakde vonku. .Neviem kde to presne je .. . Dakujem . .za kazde info som vdacna. . Bo hladam daco pekne v Ba , kde sa da aj vonku posedet a doniest daky alkohol vlastny. . ZAtial vyhrava Pohoda.. s prostredim.. a bazenom je na prvom mieste ,, ,ale musim pozriet aj ine. . a porovnat si. . 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Club je supeeeeeer, mali sme tam svadobnú hostinu 14.02.09. Sobáš sme mali podobne ako @inka070707 v Modrom kostolíku, takže kúštik :-) Výzdobu sme si robili sami deň vopred a dokonca pani majiteľka osobne nám s ňou veľmi ochotne pomáhala do neskorého večera :-N :-D Super poradila pri výbere menu, dokonca zvládla aj moju svokru ]-( :-p Šikovné čašníčky, úžasný kuchár, skvelé jedlo, primerané ceny, mali sme vlastné vínko aj nejaké to tvrdé+zákusky, nealko bolo od nich, ale ceny v pohode :-) Jedlo aj zákusky, torty sme u nich nechávali do druhého dňa, ochotne nám pomohli všetko spratať, na druhý deň nám opäť s úsmevom pomohli, teda hlavne p. Tibenská. Mali sme mať 60 hostí, nakoniec nás bolo 54, všetci pri jednom stole do U, miesta bolo habadej, páčila sa nám tá komorná atmosféra :-) Ak má niekto záujem o bližšie info, prípadne fotky, v IP ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
nieco nove?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?