Sedenie na hostine

Profilova fotka
Ahojte, zaujíma ma váš názor na to, keď nevesta a ženích sedia pri svadobnom stole sami, bez rodičov a rodičia sedia pri ostatných hosťoch.
Odpovedať
@kukies ahoj, my to tiez tak budeme mat - teda moji rodicia budu sediet s nasou rodinou, jeho rodicia s jeho rodinou. My nebudeme sami, ale so surodencami, pri rovnakom stole ako vsetci ostatni. Kazdy nech je s tym, s kym sa najlepsie zabavi. Mne bolo vzdy na svadbe luto rodicov, ked museli sediet za stolom, kde boli aj tak vacsinou sami, lebo mladomanzelia maju stale nejake "povinnosti", nemozu sa ani porozpravat, lebo su od seba daleko a este su vsetkym na ociach. Takze podla mna super napad :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimil super :) my budeme mať stoly pravedpodobne do U, takže rodičia budú normálne na bokoch :) a my si tam môžeme hrkútať aj sami :)
Odpovedať
Profilova fotka
premýšľam nad tým, lebo snúbencova stara maminka má slabučký sluch tak musí byť tesne pri jeho maminke, takže kedže mi nevyhovuje predstava, že bude rovno pri hlavnom stole s nami, tak asi by sme to dako spravili takto, že rodičov už dať k ostatným hosťom, ale hneď vedla nás... neviem, uvidím, čo mi povedia prevádzkarovci :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?