Koľko druhov alkoholu budete podávať?

Profilova fotka
Baby mame dilemu s alkoholom...nevieme si vybrat druhy alkoholu...skusensjsi - rodicia - nam radia ze sa podavaju tak dva zakladne...a potom pre istotu nejaky sladky liker a pre narocnejsich hosti nejaky drahsi alkohol...nevieme sa rozhodnut...uvazujeme ze urcite budeme podavat vodku,fernet....nieco ovocne....vino a v zalohe whisky plus sladku palenku pre zienky....ako ste si to poriesili vy?
Odpovedať
Profilova fotka
My máme biele a červené víno, hrušku, Fernet citrus, koňak a pár fliaš borovičky (-na želanie, keby bolo na mne, tú nekupujem).
Odpovedať
Profilova fotka
a ako to rozratavate na osobu?
Odpovedať
Profilova fotka
@petkovamiruska Mne poradili, že mám rátať 0,5 l tvrdého alkoholu na osobu a čo sa týka vína, tak 1 l na osobu. Ale nedá sa to tak presne odhadnúť, kto čo bude asi piť, tak sme kúpili radšej viac, aby nechýbalo.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :) my mame svadbu az buduci rok,ale chceme postupne nakupovat co sa da....tak premyslam kolko a coho :)
Odpovedať
Suhlasim s caramelkou. U nas sa vzdy kupovala vodka, no nejak sa presedlalo na borovicku, hrusku a slivku. takze biele a cervene, citrus, hruska, slivka a tak isto kvoli vynimkam (vekova kategoria 50+ :-D ) par flias spisskej borovicky. No tak ci tak zalezi od rodiny. U nas ked sa oslavuje tak si ludia aj vypiju, z draheho strany alkoholu neholduju, tam max vinko a do kaliska 1 na privitanie. A zienky nezabudajte na pivko!!
Odpovedať
Profilova fotka
nad borovickou uvazujeme aj my presne ako pises kvoli starsim ale tam vela netreba....asi bude najlepsie ked sa poradime s najblizsou rodinou lebo ta presne vie kto co pije...
Odpovedať
@petkovamiruska ahoj nad tímto si aj ja lámem hlavu. Zatiaľ ja budem mať 5 druhov tvrdého ( fernet citrus ,karpatské brendy, slivka, hruška, metaxa) okrem toho ešte prípitok, šampanské, víno a pivo. Dúfam, že to bude stačiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka a biele mat nebudete???? myslim vodku???? u nas na 100% absolut vodka a fernet citrus...a ostatne si nechame poradit....potrebujeme kvoli zopar hostom dobre whisky a ostatne nechame asi naozaj na skusenejsich ....
Odpovedať
@petkovamiruska vodku som zabudla tak aj tú. Budem to kupovať postupne čo bude v obchodoch akcia. Ale pozerala som ceny a porovnávala som si ich a alkohol išiel hore.
Odpovedať
Profilova fotka
nam zbeha obchody buduci svokor :) mame to celkom fajn....oni sa tesia ako my a vybavuju vela veci za nas...kedze nas tlaci praca :) je fajn mat takych pomocnikov :)
Odpovedať
My budeme mat hlavne vino, u nas prevladaju hlavne vinkari, potom citrus, zopar flias vodky a soberana :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ratame 1L tvrdeho na osobu a tak isto aj vino... hlavne borovicka a fernet a ak mate taku moznot urcite kupovat vo velkosklade
Odpovedať
Článok sa načítava...
My kupujeme 0,5l tvrdého + 1l vína na osobu, samozrejme nejaká rezerva. Hlavne hruška, slivka, vodka čistá, vodka ochutená a fernet. S tými veľkoskladmi to nemusí byť vždy výhra. My sme napr. kúpili Huber Deluxe na prípitok v Lidli lacnejšie ako mali v Metre. Takže asi sa oplatí pozerať aj akcie v obchodoch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?