Kedy večeria fotograf a kameramani?

Profilova fotka
Kedy ste vy podávali večeru fotog. a kamaramanom, ktorí pracujú od rána? Na obed alebo večer? Nechcem,aby nezachytili dobré momenty, vo chvíli, kedy budú akurát večerať?
Odpovedať
u nás večerali naraz s nami, točili prípitok a tie ceremonie na začiatku pred jedlom a potom si sadli a jedli...
Odpovedať
Profilova fotka
aj u nas.... ved vas snad nebudu natacat, ked sa napchavate... :D natocia pripitok, polivku a pak sa najedia... a potom az ked je prvy tancek... :D
Odpovedať
no moj manzel je kameraman a poviem ti ze vela casnikov robi chybu ze im nosia jedlo ako poslednym a potom sa nestihaju najest, lebo zacina prve tanecne kolo a to uz musi tocit. Takze by bol rad a malo by to byt tak, ze ked donesu hlavne jedlo neveste, zenichovi a rodicom, tak potom by mali hned priniest kameramanovi, fotografovi a DJ-ovi a az potom ostatnym hostom, lebo hostia maju cas jest aj pocas tanca, ale kameraman, fotograf a DJ nie, lebo uz musia byt pripraveny a cakat na parkete ;-)
Odpovedať
u nas tiez jedli s nami - urobili par zaberov ako jeme polievku atd, a potom sa spolu s hostami v klude najedli
Odpovedať
Profilova fotka
No najlepsie aby nejedli vobec, lebo sak potom im bude treba ist na toaletu a co ak nieco vtedy zmeska??? Nezaplatis im za vykonanu pracu, lebo potrebovali aj cikat a co ak pojde na velku potrebu a bude tam 10 minut? Co potom budes robit???
Odpovedať
ako pise majka ja som tiez povedala personalu nech najskor donesjujedlo mladomanzelom a rodicom za hlavnu tabulu, potom personalu (kapela, dj, fotografka) a az potom hostom, nech personal stihne zjest skor ako hostia..ani neviem ci to tak urobili, nestihla som vsimat, ale rada je to urcite dobra.
Odpovedať
Profilova fotka
Z praxe - fotograf a kameraman dostava vacsinou veceru vtedy, ked aj ostatni hostia. Ja osobne pockam na fotografovanie vecerajucich novomanzelov a na bozk - je to kratka chvila. Potom idem normalne vecerat, vzdy to v pohode stihnem dovtedy, kym dojedia vsetci hostia a zacne prvy tanec. A teda ano - treba povedat personalu, aby dali kameramanovi, fotografovi a hudbe jedlo medzi prvymi.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a zo skúsenosti rád prispejem do súdka. Fotograf, kameraman a hudba dostáva jedlo v čase počas svadobnej hostiny, kedy i hostia. Kým roznesu stíhaju sa nafotit i momentky, no počas jedenia sa už nefotí, mnoho ľudí to nema rado a i ja osobne neviem či by som sa stotožnil, keby ma niekto fotil, ked práve otváram ústa. No stretávam sa veľmi často s tým, že personál nás obslúži, ako posledný, čo nieje najvhodnejšie a vacsinou sa snazim jedlo vyziadat v predstihu aby sa nestalo, ze ludi dojedia a ja zacinam iba s polievkou. Ak mozem odporucat tak pri planovani zasadacieho poriadku je vhodne umiestnit poskytovatelov sluzieb do miestnosti kde sa kona hostina, aby mali prehlad. I my sme ludia a potrebujeme parkrat za vecer sadnut, napit sa a nabrat dalsiu energiu a v pripade, ak stol nieje v danej miestnosti mozu nastat chvila, kedy sa prave nieco zaujimave deje a svadobný fotograf nemá sancu sa to dozvediet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?