Je potrebný záverečný príhovor na svadbe?

Profilova fotka
prihovor na zaver svadby kde podakujeme vsetkym svadobcanom za podporu,dary....nejako ukoncit zaver svadby....Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nad týmto premýšľala, no kedze budem mat na svadbe napr. aj deticky, tak asi mi budu odchadzať ludia aj priebezne..napr.aj moja babina je uz starsia aneviem ci vydrzi do rana...takze sa asi s kazdym rozlucime ked bude odchadzat...
Odpovedať
podla mna je blbe..ja neviem o 3 rano povedat tak dakujem ze ste prisli bla bla bla ....dovidenia...podla mna to kazdy odchadza priebezne.....a tak sa dakovat.....to ako keby si ich uz vyhanala
Odpovedať
my to urobime tak ze ked budu svadobcania odchadzat a budeme im davat vysluzky, vtedy sa im podakujeme , alebo hned pri prichode do saly nechame to na starejsom on urcite najde ten spravny moment :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Este som to na ziadnej svadbe nezazila, ze zaverecny prihovor o tretej v noci a ende. Ale pacilo sa mi ked manzelia pred vecerou ako boli vsetci usadeny, tak vsetkym podakovali, ze prisli, zazelali prijemnu zabavu a dobru chut a islo sa papat.
Odpovedať
suhlasim s mita9, tiez by mi to asi pripadalo, ako ze stacilo, vdaka a dovi...radsej sa im podakovat kazdemu pri rozlucke, lebo ku konci svadby uz zvyknu byt hostia roztruseni kade-tade a navyse pochybujem, ze vsetci vydrzia do konca, ak su starsi ludia alebo deti, tak ti zvyknu odchadzat skor, je dost mozne, ze by si nakoniec dakovala par ludom :-)
Odpovedať
tak toto sme neriešli rozlučili sme sa osobne s každým alebo to vybavili aj rodičia ale nejak všetkým to nie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?