Hledám místo na úrovni na hostinu v Trenčíně

Mile babenky :-) rada bych vas pozadala o radu. S pritelem Trencanem zijeme trvale v Praze, ale svadbu usporadame v TN :-) :-) :-) Termin jsme si naplanovali na Jun 2013. Z podniku znam akorat Tatru, ale kdyz jsem v TN byla naposledy, byla v rekonstrukci. Nevite kdy otviraji? Rada bych nasla misto..restauraci, nebo hotel...s atmosferou, trochou fantazie a stylem. Dikes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu priamo v TN v restauracii Fatima, je to hned pod hradom a aj s krasnou velkou terasou. Bolo uzastne, hostia boli milo prekvapeny, to prostredie je nadherne :) Samozrejme su tiez o trochu drazssi ako inde, ale myslim, ze to stoji zato! A oni maju vlastnu agenturu, takze s nimi sa vies na vsetkom dohodnut, co budes potrebovat. Ci len restiku alebo aj hudbu, vyzdobu robia oni, ale podla tvojich pozadaviek. Tu maju stranku http://www.restaurantfatima.sk/ no treba si co najskor zarezervovat termin, mavaju dost plno. Veľa šťastia. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@tiona hotel Tatra resp.hotel elizabeth uz je open :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V Trenčíne skús Panorama club, my sme tam chceli, ale bolo na náš termín obsadené. Nakoniec sme mali svadbu v Trenčianskych Tepliciach v hoteli Most Slávy, tam to bolo výborné. Krásne svadby sú aj v Kursalone alebo na Baračke, ale to sú všetko Trenčianske Teplice.
Odpovedať
Profilova fotka
@Tiona hotel Elizabeth**** je otevreny jiz od 06.09.2012, v pripade zajmu jsme Vam plne k dispozici. U nas najdete vse co hledate styl, eleganci a fantazii. Proto nech sa paci, kontaktujte nas jiz dnes :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?