Akým štýlom píšete mená na svadobné menovky?

Kocky poradte, akym stylom pisete mena na menovky? Len krstne mena ci aj priezviska? Al. Krstne meno s inicialkou? Alebo ine tituly, napr. Babicka anicka...ujo Jozef... Mame zmiesanu svadbu kde budu zahranicni hostia- tym urcite len krstne mena lebo tak ich oslovujeme ale slovenskych hosti niektorych neoslovujem krstnym menom...no vsak viete ako to je, u nas sa vyka atd. ...a neviem si rady, aby to nevyzeralo divne ked tie mena budu napisane vsetky roznym stylom.... A mamy s otcom ako pisete? ...hlavne ked su na oboch stranach a este aj za jednym stolom... Vsak nemozem napisat mama Janka, po prve tak ju nik nevola a po druhe znie to divne... A mat dve Maminka... Resp. Jedna bude Mum (v anglictine) ...no ja neviem... A zenicha s nevestou? Mame si dat len krstne mena ci Nevesta Katka atd.... Poradte... Ja viem ze je vela moznosti a zalezi na mne ale ja si neviem rady... Tak prosim davajte napady.... Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som pisala na vsetky menovky mena aj s priezviskami, pripadne som dopisala aj st., ml., nech je to vsetko rovnake a hostia sa aspon lahsie nasli, ako keby sa mali hladat len pod krstnymi menami, z ktorych sa niektore aj viackrat opakovali :-) a co sa tyka nas, my sme mali napisane len zenich a nevesta, mena som tam nepisala, ved je jasne, ze to sme len my dvaja predsa :-D rodicov som pisala ako otec nevesty, otec zenicha... a stare mamy volame kazdu inak, tak som napisala babka, starka, mamicka, oni uz vedia, ktora je ktora :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme dávali mená na menovky podľa toho, ako sme toho dotyčného oslovovali. Teda riadne menom (Mária) alebo oslovením (napr. moju starú mamu voláme Eva mama, takže tak sme jej to aj napísali...). Podstatné je, aby sa podľa menovky každý našiel :). Čo sa týka rodičov, mali sme dve "mamy". Rozlíšili sme to však otcami, lebo jedného voláme "otec" a druhý je "apa", takže bolo jasné kto kde sedí. Keď dáš "Mum" a napr. "Maminka" bude to podľa mňa v pohode. No a my sme si dali na menovky naše mená. "Nevestu" a "ženícha" sme nechceli. Ale je to všetko o tom, ako sa to páči vám...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?