Západoslovenská koliba v Nitre

Profilova fotka
Ahoj nevestičky. Potrebovala by počuť Váše názory na Západoslovenskú kolibu v Nitre. Chcela by som tu mať svadobnú hostinu, ale stále nie som rozhodnutá. :-)
Odpovedať
Je to tam super
Odpovedať
no vyzera to tam pekne :-) neviete niekto kolko to tam cca vychádza na osobu?
Odpovedať
a kde to je???
Odpovedať
Profilova fotka
V Nitre...je to súčasť Agrokomplexu :-)
Odpovedať
vejka77 ked zistis cenu a ine info daj vediet :D
Odpovedať
Profilova fotka
ok...určite dám vedieť. Tento týždeň by som tam chcela behnúť a obzreť si to tam. Lebo oni sú to dve koliby. Jedna je stredoslovenská a druhá je západoslovenská. Tá stredoslovenská je vraj v zlom stave a tá druhá je veľmi pekná a aj prostredie. Tak teda uvidíme. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
my máme zajednanú svadobnu hostinu v zapadoslovenskej kolibe, v októbri :-), je to tam naozaj pekné
Odpovedať
Profilova fotka
cena je priblizne 30 eur na osobu co sa tyka jedla, lebo to musis brat od nich, ten link dumonde co je vyssie uvedeny, ale ak mas nad 60 ludi tak za prenajom sa neplati. jedine sa plati 200 eur ako zaloha na zaciatok, ale to sa asi odrata potom. my uz mame zajednany september, inak vsetky soboty obsadene od augusta do polky oktobra myslim, takze treba rychlo konat :)
Odpovedať
Cena konzumného je 35 Eur na osobu. Slané a sladké si môžeš priniesť. Rovnako aj alkohol, ale ak máš svoj, tak sa platí 166 Eur. Ak cena konzumného nepresiahne 2 000 Eur, platí sa prenájom 330 Eur. Inak je to tam veľmi pekné, ale oplatí sa to v prípade, že máš veľa ľudí, cca. okolo 100. Je pekné okolie a aj vo vnúti, ale priestor je väčší, menší počet ľudí sa tam stráca.
Odpovedať
a aký máte termín?
Odpovedať
dievčence čo teda budete mať hostinu na kolibe aj ste uvažovali od koho výzdobu ? ak hej, tak kolko ste ochotné do toho investovať? ja som sa už informovala takto po tých agentúrach , čo to robia a vyrátali mi cca tých 400 - 450 eur na 80 ľudí........a ako si predstavujete menu? lebo my plánujeme polievku, hlavný chod a potom len teplý a studený bufet, možno prasa o polnoci
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mam stretnutie za 2 tyzdne s tou agenturou, co mi odporucili na kolibe, takze este neviem cenu. ale co som sa pytala u tych, co mali minuly rok, tak tiez hovorili okolo 450 eur. co s atyka menu, nemame este uplne jasnu predstavu,a le vieme ze to nebude sunkova rolka, maso na stave, vyprazane maso a tieto srabdicky :) ponukli nam aj capovanie piva vonku na terase a to je vraj pecka pre zucasnenych.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj je v pohode,bola som tam a mali to pekne aj vyzdobené do strieborna od firmy svadobne čaro,fakt pekné
Odpovedať
Profilova fotka
firma svadobne caro? mas link?
Odpovedať
@lenocka9 www.svadobnecaro.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zmesti sa tam 140 ludi? =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?