Viete o nejakých pekných nie veľmi drahých priestoroch na svadbu cca 60 ľudí v Námestove?

Možno aj niečo z možnosťou stanu alebo stodoly..
Odpovedať
Uf. Pozri Eddyho ranc a Zbojnicku kolibu, to je asi najblizsie tomu co hladate.
Odpovedať
Ďakujem.
Odpovedať
@teeeee Nie je za co, ak by ste inak nehladali az tak greenery priestor tak mozem este odporucit Dolinu, je to take neutralne (biele) a blizko centra, dobre ceny... Boli sme tam kamaratom na svadbe, urobili im peknu vyzdobu a jedlo bolo velmi chutne.
Odpovedať
Však ja som už aj rozmýšľala, ze možno aj hotel Slanica alebo hotel goral. Budeme mat tak cc 60 ľudí, tak stále uvažujem že či sa to oplatí. Som len na začiatku a stále sa to mení 😋 Ale ďakujem za tip
Odpovedať
@teeeee Slanica je velmi pekna a viem, ze cenovo dostupna, varia tam vyborne a priestory maju vyhovujucu kapacitu. Hned je aj priehrada, daju sa tam urobit pekne fotky. Goral neviem posudit. Najlepsie urobis ked to pobehate, skusite kuchynu a porozpravate sa s prevadzkarmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@teeeee odporucam dat si pozor na deklarovanu kapacitu priestoru. je rozdiel, ci v miestnosti 60 ludi sedi a hoduje a je rozdiel, ci v miestnosti 60 ludi sedi, hoduje a tancuje. zaroven je potrebne ratat s tym, ze fotograf a kameraman sa pre svoju pracu potrebuju aj hybat, co sa v tesnej sale, kde maju problem casnici roznasat jedlo na stol, neda. restauracie svoje priestory casto predimenzuju, aby vyzerali vacsie, ale taka sala je potom na svadbu nepouzitelna. dajte si tiez pozor napriklad na to, ako je priestor vetrany a ci ma klimatizaciu. ludia si nadychaju rychlo a to je potom tiez problem. niekedy byva problem s okolitymi budovami a po 22:00 musi hudba stichnut. mozno teraz malickost a nepodstatny detail, ale zabavu to narusi. je toho skratka viac :)
Odpovedať
@zuzka_22 To by bolo najideálnejšie. Lenže ja bývam v zahraničí. Takže to takto na diaľku. Ale ďakujem krásne za rady.
Odpovedať
@photostancik Ďakujem pekne za rady.
Odpovedať
@teeeee Nechodievate domov? Za jeden vikend sa to da pobehat aspon take tie najzaujimavejsie priestory, v jednom si date polievku v dalsom druhe, inde veceru... My sme to tak urobili, tiez nie sme momentalne na Orave ;-)
Odpovedať
Však budeme musieť. Chodíme tak 2 krát do roka a to sme radi keď môžme byt z rodinou.
Odpovedať
@teeeee Vsak vezmite aj rodinu, jednych na obed, druhych na veceru... :-) O to lepsie, aspon sa vyskusa viac jedal a lepsie zhodnoti kuchyna, personal a v podstate aj priestory :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?