Tomášov verzus Studené

Baby poradte, kde su krajsie priestory na svadbu, v Tomasove alebo v Studenom? Pocula som ze pristup v Tomasove nie je bohvieaky, ale zase pocula som ze Tomasov je o kusok krajsi ako Studene!? Co by ste vybrali vy? Diky....
myslím že je to individuálne, musíš to vidieť osobne. Jednej sa páči viac Tomášov, inej zase Studené. Ani jeden tento areál nie je lacný, ide o lukratívne miesta na svadbu. Vieš, traja ti napíšu že RVS, dvaja že Tomášov. Vyberieš si teda RVS a potom zistíš že tvoj vkus bol predsa len Tomášov. Poposielaj si ponuky od jedných aj druhých a potom rozhodne navštív osobne.
@maroon tak teda opat :-) my sme chceli svadbu v tomasove - pristup velmi zly. To krasne prostredie nas nepresvedcilo... U nas teda rozhodovali ludia... treba sa ist pozriet do oboch prevadzok :-) A myslim, ze si urcite vyberiete spravne :-) neviem teda, kolko chcete mat ludi, ale v Tomasove je krasna ta Jasenakova sala, ta vsak ma obmedzenu kapacitu. A teda potom maju moznost urobit to vonka v stane, pripadne v kongreske - ktora za tie peniaze nestoji! Su to uplne obycajne a strohe priestory. Ten stan je uzasny, ale co sme tam boli na svadbe, tak nevesta hovorila, ze aj pekelne drahy. Ale to uz samozrejme je jej nazor :-) Mozno to az tak vela peniazkov nerobi :-) No a v Studenom je ta zimna zahrada naozaj dostojna a krasna... Este pred dvoma rokmi tam miesto nej tiez stavali stan, ale teraz je to rozhodne lepsie :-)
Profilova fotka
@maroon pouzi prosim vyhladavac. tu tu diskusie aj o studenom aj o tomasove. dakujem.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?