Tatranska kotlina

mate nejake skusenosti s restauracoiu hucava v tatranskej kotline ? berem kazdu odpoved ;)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nad nou chvilku uvazovali, mamina kamaratka tam mala svadbu alebo oslavu, si nepamatam a vraj boli velmi spokojny, mama velmi za nu lobovala. ako prostredie vyzera na fotke velmi dobre, hlavne to schodisko :p ale co ma trocha zarazilo, ze som nemohla najst nejaky normalny kontakt, www stranku, nasla som akurat telefonne cislo, mail by bol lepsi lebo uz som mala subor otazok, ktore som posielala hotelom. teta bola taka zvlastna, neviem......ako tusim nemala s nicim problem, skor ja ze je to hrozne daleko a ubytovanie maju len jednu izbu pre par ludi a vsetky terminy sobotne uz mala plne, dokonca tusim aj piatky. tak sme nad nou dalej neuvazovali. urcite skus tam zavolat, chod sa tam pozriet, svadba tam by mohla byt velmi pekna :) daj si nieco dobre pod zub a uvidis ako varia :D sama som zvedava na nejake referencie odtial - pre buducnost :)
Odpovedať
no my uz mame termin a ja som tam este nebola osobne vo vnutri pozriet tak za to sa pytam a ano terminovo to maju dost nabite ( my mame piatok zajednany ) , co sa ubytovania tyka da sa aj ubytovat inde v kotline maju aj hotel / sanatorium , to nejako neriesim teraz . foto som si hlavne pozerala na facebooku . a nakoniec si sa rozhodla pre ake miesto ? na buduci tyzden tam pojdem osobne tak hadam nebudem sklamana .
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia787 no asi si trafila datum :) hm no mne prislo, ze najblizsie ubytovanie snad Lendak a podobne. tak som to ani neriesila, ze je to dost daleko aby som hosti presuvala 30 km a cezpolnych ani neviem kde najblizsie ubytovala a to su take 2/3 hosti. Hotel Sobota nakoniec vyhral.
Odpovedať
@lucia787 Ahoj, bola som tam osobne termín máme už zabezpečený, je to tam naozaj veľmi pekné, útulné a pritom dosť velké , kapacita cca 220 osôb - ale to je už maximum. Stoly majú aj štvorce aj okrúhle, takže sa dá vybrať, výzdobu ti vedia spraviť, lebo návlaky na stoličky, obrusy, vázy, podnosy na koláče a ovocie - to je už všetko tam a v cene. Určite sa zbehni pozrieť. Prostrdedie veľmi pekné, bola som tam aj v lete aj v zime. Takže ja osobne odporúčam. Vo vnútri je všetko nové, veľmi dobrý prvý dojem. Ubytovanie sú voľné dve izby na poschodí, avšak na okolí je veľa penziónov, či to sanatórium a tiež 5 km je Ždiar - kde môžete ubytovať hostí koľko chcete. :) Termíny majú obsadený veľmi skoro dopredu, my sme objednávali termín rok a pol dopredu ;) Tak veľa šťastia želám.
Odpovedať
@gancarcikova no dakujem za info ,vy ste uz mali alebo este len budete mat ?
Odpovedať
@lucia787 My budeme mať 19.9.2015, naozaj je to tam veľmi pekné, čiže ak sa rozhodneš pre Hučavu - bude sa ti páčiť :)
Odpovedať
Je to tam pekne a aj v kotline sa da ubytovať celkom lacno, aj hneď vedľa je niekoľko privatikov, možem dat kontakt..... Pochádzam odtiaľ...
Odpovedať
Ahojte chcela by som sa vas opytat kolko stoji svadobne menu v hucave? a mate email na nich alebo nejaky kontakt.....:-)
Odpovedať
@domi333 28eur myslim a najdes ich na fb
Odpovedať
Dakujem pekne....:)
Odpovedať
Tiež tam budeme mať svadbu. A v podstate keď sme prvýkrát Hučavu uvideli ani inde sme svadbu nechceli mať...zatiaľ od známych, ktorí boli tam na svadbách samé pozitívne ohlasy.
Odpovedať
Coze to tam nie je ubytovanie tak sme tam chceli mať neviem si predstaviť ubytko niekde mimo
Odpovedať
Článok sa načítava...
@skylarr a kde ste si nakoniec vybrali?
Odpovedať
@karolinka29 už viem Hotel Sobota
Odpovedať
@zuanach áno skúsiš mi dať na nich kontakt?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?