Svadobna sala Zilina

Profilova fotka
Ahojte nevesty, manzelky... Chcela by som Vas poprosit o radu... Mam rezervovanu salu v Ziline Zavodi. No znama mi ju neodporuca. Odporuca mi Dom odborov. Na svadbe budeme mat max 70 ludi a Dom odborov sa mi zda velky... Znama ma negativne skusenosti so svadbou v Zavodi. Tak chcem vediet, ci aj niekto dalsi. Nechce sa mi menit miesto svadby, no ak... tak radsej Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) my sme tiež premýšľali nad sálou v Závodí, ale môj drahý tam bol na svadbe a bol tam problém s tým, že okoliu vadil hluk zo sály (keď si dobre spomínam). Dom odborov je vskutku veľmi veľký (a hlavne dosť drahý) ale je ešte pár alternatív: - sála na Vlčincoch: http://www.farnostvlcince.sk/index.ph... - Villa Nečas: http://villanecas.sk/sk/svadby.html - hotel Polom: http://www.palacehotelpolom.sk/eventy... - El Toro (má dokonca dve sály): http://www.svadobnehostiny.sk/Svadby/ a iné :) my budeme mať v Rondel klube 23: http://www.tanecnaskola.sk/agentura23... a sme nesmierne spokojní...totálna ústretovosť dobrá cena pekná sála :) ale samozrejme pekná je aj sála v Závodí a keď sa vám tam páči tak sa nenechaj zdeptať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka0908 v Zavodi je OK ... pozri, pokial nebudes mat DJ, alebo kapelu co tam budu robit " rokovy koncert ", tak to bude uplne v pohode a aj Vam bude prijemne a nebudete ohucani :) .... je pravda, ze tam maju trosku choreho suseda, co sa nudi, preto im robi zle, ale ako pisem, pokial mu nedate dovod - neni o com ... inak, naozaj jedna z lepsich sal so super jedlom a personalom... v okoli Ziliny - cerstva skusenost zo vcera - "culture club" Krasno nad Kysucou ... pecka !!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?