Svadobná sála s výdajnými okienkami. Ako ich zakryť?

Profilova fotka
Ahojte, mám dilemu. Našla som skvelú sálu, jedná sa o podnikovú jedáleň, ktorá je pekná, ale má výdajné okienka na stravu. Hľadám nejaký tip, ako ich zakryť prípadne ozdobiť, aby to v tej sále tak nebilo do očí. Obrázok okienka mám v prípravnom albume. Ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Egyptanka - urobte si nastenku s fotkami teba a draheho, od dectva az po spolocne dovolenky! Pekne to farebne uprav, a ozdob zivymi kvetinkami. Staci ti na to obycajny polystyren, farebny papier, lepidlo alebo spendliky....
Odpovedať
orchidea ma super napad, ja by som urcite vytvorila nieco take ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
videla som to zakryté aj paravnmi, či už okienka v jedálni alebo vchod do WC priamo zo sály, vyzeralo to veľmi elegantne, možno by sa dali niekde požičať, aby si nemusela zbytočne investovať...(kde to je konkrétne?)
Odpovedať
kamoska mala presne taku salu ako ty, cely cas fnukala ze co s tym spravime nech to nebije do oci, tak sme jej spravili prekvapko, na velke platno asi 1,8 x 2 m, jej starka ho krasne obendlovala a povysivala sem tam jednoduche kvietky,medzi to sme ponazehlovali ich spolocne fotky, to cele sa potom naplo na konstrukciu, zavesili sme to na inkriminovane miesto a do poharov sme dali textilne farebne textilne fixky a svadobciania tam pocas dna popisali priania, versiky alebo len tak co ich napadlo :-) ..
Odpovedať
Profilova fotka
zoe, orchidea .. super napady :-) pavianca ... podnikova jedalen v Academii Istropolitana v Bratislave
Odpovedať
Profilova fotka
zoe, to je super napad! a potom si to mozu nechat ako dekoraciu do bytu ;-) ;-)
Odpovedať
zoee, to je super napad. My sice taky problem nemame ale zacinam uvazovat ze cokolvek podobne ale v malom by bola prijemna spomienka.
Odpovedať
nastenka je skvely napad... aj my sme to mali a malo to uspech..:-) skoda, ze tie fixky mi skor nenapadli:-) ale aj by na to nebol velky priestor, mali sme ju "napraskanu" fotkami... :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?