Svadobná hostina v Senci. Kde ju mať?

Profilova fotka
Prosím Vás neviete mi poradit nejaku reštauráciu v Senci na svadobnu hostinu..?
Odpovedať
ahoj, my mame hostinu v senci, hotel zatoka, mozem ti odporucit, alebo ked je mensia svadba, tak penzion labud tak do 40 ludi, alebo hotel senec. Lucia
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Zabka..O nejakej reštaurácii nevieš.20 ludí by malo byt
Odpovedať
skus tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem anaxamon..Pomohla si mi....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Olinečka, ja by som Ti chcela odporučiť krásnú štýlovú reštiku na jazerách -Juh.Ak to tam poznáš určite vieš o akú sa jedná.Je nad vodou,prei hlavnom pódiu.
Odpovedať
podla mna si velmi zase pochvaluju restiku v centre na pesej zone.. ked chces. vediet napis mi postu a napisem ti o ktoru sa jedna
Odpovedať
mne sa páči Zátoka - podmienky ako v Barónke a chvália si aj Nostalgiu v centre.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ahojte. my sme mali mat svadbu 6.10.2012 v hoteli Zátoka v Senci, ale včera, mesiac pred svadbou nám sálu zrušili s tým, že tam má mať iná firma kongres. Zálohu sme však zaplatili 150€ už v januári. Máme o tom aj doklad ale ich to nezaujíma. Dali nám možnosť ísť do hotela Barónka v Rači v Bratislave, čo neprichádza do úvahy, nakoľko všetci hostia sú zo Senca a zvýšili by sa nám tým pádom náklady, alebo presunúť termín, čo tiež neprichádza do úvahy, lebo by sa to presunulo asi o rok a nakoniec že nám vrátia zálohu. Takže ak tam chcete mať svadbu, rátajte s týmto rizikom.
Odpovedať
@gabika_b tak toto je aka konecna! ako tam mozu dat firmu a kongres, ked vy mate zalohu?? to je fakt drzost.. a mate aj zmluvu? nemozete ich zalovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika_b a čo teraz budete robit? hrozne niečo !
Odpovedať
no včera sme pobehali všetky ostatné hotely na jazerách ale zväčša je všetko obsadené, alebo nemajú priestory pre 50 ľudí. A čakáme na odpoveď z Delfína lebo tam je tiež predbežne niečo rezervované. Neviem zatiaľ čo ďalej, hľadáme. Zažalovať ich môžeme, ale je to na dlhé lakte a stojí to veľa peňazí. Takže jediné čo môžeme je všetkých aspoň takouto formou varovať aby sa Vám niečo takéto nepríjemné nestalo. Lebo kolegyni sa tiež takéto stalo ale nie v Zátoke, ale niekde v Pezinku.
Odpovedať
Ahojte, tak naša svadba bola nakoniec v Senci v hoteli TP Družba a bolo super. Sála bola tak akurát pre 50 ľudí. Z balkóna sa dá ľahko zísť k vode, takže tam sme sa fotili aj s hosťami. Personál bol veľmi ochotný a milý aj hostia si ich pochvaľovali. S pánom prevádzkarom Benkom sa dá veľmi dobre dohodnúť na všetkom. Boli sme veľmi spokojní. S jedlom bol tiež každý spokojní. Takže vrelo odporúčam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?