Svadobná hostina v Košiciach. Máte tip na reštiku?

Ahojte nevie mi niekto poradit dobru restiku na svadbu v Kosiciach?
Odpovedať
Profilova fotka
skus tie hotely jasmin alebo hilton,to bude urcite super,my mame v kechneci,niekomu sa to moze zdat od ruky...
Odpovedať
Ak nevies, co s financiami, tak ano. inak Yasmin posobi neskutocne tmavo, hilton zas ako priemyselna hala. Aj ked su momentalne vdaka cerstvemu otvoreniu IN. Zalezi od toho, kolko ludi mienis mat na hostine. Vyber je dost siroky, aj ked tie najvycgytenejsie miesa je nutne zarezervivat dist zavcasu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte tak yasmin vobec nie je tmavy je uzasny, interier je na 100 bodov zo 100, ale ich personal je 0 bodov!!!!!!!sklamali nas na plnej ciare, podotykam pokial ide o personal, pytaju si vela penazi, ale nesplnia to, co slubia!!!navyse maju hroznu sefku, ktora s ludmi nejedna ako s ludmi, ale skor ako so zvieratami, ja s adrxim pravidla nerob druhym to, co nechces aby tebe robili. inak aj kuchar nas nesklamal, jedine nasa prevadzkarka si vyoila a sefka nas absolutne nechcela akceptovat, nas a nas nazor...proste masaker!ako si hotel s takou urovnou vobec dovoli zamestnat neschopnuch ludi, ktori kazia meno niecoho, co ma vlastne vysoku kvalitu. al.
Odpovedať
Profilova fotka
prevdzkarka si uliala!!!!!!!!!!a to nemyslim H2O!
Odpovedať
Profilova fotka
endlesslove prosim ta kolko ste platili za stravnu jednotku?
Odpovedať
Profilova fotka
este raz prizvukujem, ze ak by sme sa mali opat rozhodnut bol byt to YASMIN, len by sme viac dohliadali a tento postreh som tu nepisala preto, aby som odradila ludi.len majte vsetci na vedomi, ze perfektne nie je nic :-D len modra obloha a trava zelena 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?