Svadba v stane

Ahojte,prosím,má niekto skúsenosti so svadbou v stane alebo pod holým nebom? máme termín v máji...nevieme sa rozhodnúť,, Moji a priateľovi rodičia však dávajú prednosť samozrejme v sale... Máme možnosť sa rozhodnúť,,,Buď v reštauracii,alebo pre ňou v stane.. ďakujem Vierka
Odpovedať
Profilova fotka
Pozeram ze si tiez Bardejovcanka :) Svagrina mala svadbu v stane 12.jula pred 5r. NIDKY VIAC !!!!!! vsetko bole teple voda taniere vsetko sa topilo. a rano sme mrzli lebo bola zas neskutocna zima, aspon mne. A maj nieje az taky teply, aby nebolo chladno a kedze moze prsat predsa len sala je sala. Ja by som volila salu.
Odpovedať
ja som mala tiez rezerve v stane, ale mesiac pred svadbou sme to zrusili .. a som stastna, lebo bola strasna horucava v ten den. v stanoch to byva ako vo foliovniku alebo skleniku, ked je teplo a ked je chladno, tak je tam chladno .. a maj je naozaj este zradny.
Odpovedať
Profilova fotka
@vermich ahoj aj ja som strasne chcela svadbu v stane ale nakoniec sme to zmenili a bude v sale. presne ako hovorili baby moze byt moc teplo alebo zima a keby nahodou prsalo tak cez ten bubnujuci dazd by ste nepoculi ani slovo...
Odpovedať
Profilova fotka
@vermich my sme mali svadbu v stane, v auguste 2011(bolo teplo), ale nemenili by sme. Nic sa nam netopilo a ani sme rano nemrzli(ohrievace vsak boli prichystane) Bolo to krasne a ta atmosfera,ktoru vyzaruje samotny stan s vyzdobou bola neskutocna! Vobec sme nelutovali a ani nebudeme lutovat svadbu v stane,a aj hostom sa tam pacilo ;-) V maji to moze byt trosku ine, predsa len je to jar nie leto,tak moze byt chladnejsie ... stan resp.ten kto stan prenajima a pod.by mal byt aj na to pripraveny, mali by mat ohrievace,ktore priestor ohreju :-)
Odpovedať
My sme zvazovali stan v aprili a nastastie sme si to rozmysleli. Podla mna ma stan zmysel v lete, ked moze byt pootvarany, vzduch prudi, vecer je prijemne teply. Treba si uvedomit, ze v nom budete az popoludni/podvecer a celu noc. Sama vies, ake su u vas teploty v maji vecer, ale tipujem, ze 26-tky to nebudu... Ked je chladno, stan zavru, zapnu ohrievace... a podla poctu ludi sme sa my bali sklenika.
Odpovedať
Profilova fotka
@vermich Ahoj som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a rád prispejem i ja kedže som zažil svadbu v stane. Z fotografickeho hľadiska mi chybala vzdušnosť. Stan ma svoju konštrukciu, ktora výrazne zasahovala do priestoru v podobe nosníkov strechy, zároveň boli obalene látkou a vytvarali umelú stenu. Fotky z nahľadu tým trpeli. Pre tento problem, som si nemohol rozostavaiť ani študiove blesky pre dotvorenie atmosféry na fotkach. No na to nemusis brat ohlad, kedze takto foti malokto. A z ineho hladiska ma prekvapil stan počas svadby v tom, ze pokial sa tancovalo, bolo v nom teplo, akonahle s prestalo vychladol a nad ranom, ak by bolo este o 2-4 stupne chladnejsie, tak je to vyrazne neprijemne. Pocas dna bolo teplo, no boli otvorene bocnice, cez ktore prefukoval prijemny vanok. Celkovy dojem mam taky, ze niesom ani proti ani za.
Odpovedať
Profilova fotka
@vermich ahoj pohoda ale pozor ohladom farar.. robia problemy
Odpovedať
@iveska Ahoj,nie niesom bardejovcanka ;-) ale planujeme svadbu v Bj... Priatel je z okresu bardejov :) Myslim ze lepsie to bude asi v sale,,,
Odpovedať
Dakujem za informacie,,takze je to pol na pol,,,no snad sa rozhodneme,,,ale myslim ze lepsie bude v sale 8-)
Odpovedať
Aj ja chcem v stane, ale blizki ma odhovaraju, ze v juli bude teplo a muchy, osy, komare vecer. :S tak neviem... Ale do saly, kde to chcem mat sa mi ludia nepomestia :( takze asi nemam na vyber :-/
Odpovedať
Btw, kde sa tu baby pridavaju prosim vas otazky? Ved to nemozem najst, kde vhodit otazku do diskusie :(
Odpovedať
Profilova fotka
@vermich ahoj svadba v sále je viac praktická všetko je poruke. Záleží, len na tebe ako si to predstavuješ a z čoho sa budeš tešiť. Môžeš mi napísať, kde plánujete mať hostinu do IP zo skúsenosti ti možno nejak poradím. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?