Svadba v okolí Nitry

Dobrý deň žienky, tak už to prišlo aj na mňa :) Chcela by som Vás poprosiť o radu kde mať svadbu v okolí Nitry pre cca 30-50 hostí, s pekným okolím, park, záhrada, útulný malý kostolík, možnosť ubytovania pre hostí. Rozmýšľame nad Mojmírovcami, má niekto skúsenosti??? Ďakujem za pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pulsatillka ja som mala v palenici v jelsovciach - vid album. o kostoliku ti neviem povedat, lebo sme sa brali u nich na zahrade. a chces ubytovanie pre vsetkych? lebo tam maju len 12 izieb...
Odpovedať
@andreaka11 Pre všetkých nie len pre pár ľudí.
Odpovedať
ahoj, Mojmirovce vrelo odporucam :) moja sestra tam mala svadbu v Auguste a aj my tam budeme mat:) Krasny priestor, park, vyborna kuchyna, ochotni personal a aj ubytovanie by si mala pre vsetkych na jednom mieste... aj kostol je pekny a iba par metrov od kastiela.
Odpovedať
Ahojte. Ja som počula tiež dobré referencie na Mojmírovce. My zatiaľ rozmýšľame nad Zlatým kľúčikom. Chceli by sme svadbu budúci rok - cca 80 ľudí a potrebovali by sme aj 25 izieb. Nemáte náhodou skúsenosť?
Odpovedať
Ahojte :) ja som pocula tiez super referencie na Mlyn u Anastazie v Pohraniciach, ubytovanie sice neposkytuju, ale v susednej dedine v Kolinanoch je velmi pekne ubytovacie zariadene pre cca 50 ludi.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?