Svadba v mieste trv.bydliska, NIE U RODIČOV

Profilova fotka
Ahojte :) Mám na Vás otázku. Už ste niektorá mali svadbu v mieste svojho trvalého bydliska a nie v meste odkiaľ pochádzate? My totiž bývame cca 130km od mesta odkiaľ pochádzame, bývame spolu rok a ešte 3 roky počas VŠ sme sa zdržiavali viac tu v BA. Nakoľko tu máme všetkých známych a pod. tak si neviem predstaviť, že by pred kostol takmer nikto neprišiel, prípadne iba rodina, s ktorou sa ani nekontaktujeme. Btw, plánujeme maličkú svadbu skôr obed najmä kvôli financiám. Ešte jednu otázku mám na Vás ;) Je tu niekto kto upustil od odpytovania resp. ďakovania, ktoré sa robí u nevesty doma? Ďakujem Vám za odpovede! Budem rada, keď zistím, či má niektorá aj s takouto formou svadby skúsenosti. :)
Odpovedať
Ahoj, my máme svadbu v mieste nášho trvalého bydliska, je to síce iba 35 km, ale žijeme spolu vyše 8 rokov, a pre nás, a myslíme že aj pre rodičov a z všetkých logistických dôvodov je to pre nás jednoduchšie. Čo sa týka odpytávania, chceli sme ho úplne vynechať, no rodičia začali útočiť na city a podobne :), takže sme si povedali, že ho urobíme v sále pred obradom, iba rodičia a my, samozrejme dalo by sa to aj u nás v byte, ale nechceli sme to zbytočne komplikovať presunom a podobne.Takže je to len, a len na vás, ako si to zorganizujete, poznám xy párov, ktoré boli na hoteli, penzióne a všetko sa odohrávalo tam. Zase poznám veľa báb, ktoré by neupustili od klasiky, ktorá sa spája s ceremóniami, keď obaja "idú" z domu. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme rovnako. Nie sme rodeni BA, ale uz tu zijeme a gro ludi je z okolia, tak sme sa rozhodli pre BA. Moja rodinka sice pride zo stredu a vychodu, ale bude to aspon vylet n zaciatok prazdnin. :) Mne niekedy aj pride luto, ze take to domacke pripravovanie mat nebudeme, ale na druhej strane to nechceme silit, takze pripravy budu v hoteli, kde uz den pred spime a nejake odpytovanie si dame jedine spontanne. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?