Svadba v Košiciach. Poraďte miesto!

Ahojte, zháňame nejakú miestnosť v Ke na september 2008 a veľmi nie sú voľné miesta , už sme sa toľko nabehali :-( .Najprv sme chceli v Herľanoch , ale veľmi sa mi nepáči to , že by hostia museli byť rozdelený (a to mi veľmi nevyhovuje). Už som z toho hotovááá :-( :-( :-( . Neviete nejaké typy , alebo neviete niečo o svadbe v Hummer.???? hostia cca 100-120.
Odpovedať
ahoj,ja budem mat svadbu v hummeri.Pokial viem,tak je tam dost plne a obsadene.My sme si rezervovlai salu uz v aprili a mali iba jeden termin volny v septembri.Asi nebudes mat stastie,ale skus.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, my sme mali svadbu v Hummeri a bola úzasná :-D fakt...jedlo výborné, sála nádherne vyzdobená, vsetko tip - top a hlavne moderné a elegantné... ak by mal niekto záujem, rada zaslem prípadné foto (ci uz zo sály, výzdoby, jedla...) cez IP. Mali sme 180 ľudí...no dá sa aj menej a aj trosku viac...do tých 200 max. No myslím, ze tých 100-130 je optimálne na túto miestnosť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Nazdar, joju, pls vies mi napisat blizsie info o Hummeri? Zatail sme si to nechali rezervovat na 15steho maja...Priestory vyzeraju super a pre 80-90 ludi je to idealne..a ked sa ta vyhrame so svetlami a akustikou, tak to moze vyzerat paradne...len tetuska prevadzkarka nam toho vela nepovedala, hlavne nas zaujimali ceny... Za vyzdobu cca 100-120 EUR, 170 obsluha a kuchari a jedlo vraj od tych 600 do 800 SK.., ze ona nevie dopredu povedat..., ze zalezi na vybere..a ked sme jej vraveli presne co chceme. Tak tiesh jej ratanie nejako neslo. Pls kolko to staco vas..aspon cca..Vdaka..
Odpovedať
ahoj kacicqa, poslala som ti IP. :-)
Odpovedať
kacicqa- akustika v Hummeri nie je najlepsia,a ak planujes mat fotografa celu svadbu,bude mat tazke fotit to tam lebo vsade su skla a vsetko sa mu bude odrazat.
Odpovedať
Profilova fotka
jankaam- no velmi si nepotesila ;o) ale chapci ma ubezpecuju, ze to zvladnu.. ;o) foti kamos, ktory ma vela skusenosti s podobnymi miestnostami, on sa z toho skor tesi ako boji. A tou akustikou uvidime... skusime tam dotrepat fajnovejsiu aparaturu a... aj taq koniec koncov sme lepsiu miestnost v okoli za podobne peniazky nezohnali...jedine, ze vies o niecom o com ja nie;o)
Odpovedať
kacicqa, ziaden problem.... ani s fotenim, ani s hudbou... neboj sa 8-) ... Manzel je hudobník, a ak by sa bál, ze sa to nebude dat ozvucit výborne, nemali by sme tam svadbu... a s fotením nemali probém ani amatéri - nie to este nejaký profi fotograf :-D
Odpovedať
Profilova fotka
joju- dik za ukludnenie :oP
Odpovedať
kaspi: Skôr by som ti odporúčila tie Herľany ako Hummer. Bola som tam v lete na svadbe mojej sesterky, vôbec sa mi to tam nepáčilo - myslím tie priestory. V kúte miestnosti, kde sa tancovalo boli vyloženeé pneumatiky, z ktorých išiel celú noc riadny smrad :-S a kvapkalo im tam celú noc z klímy. ]-( Výzdoba síce bola pekná aj tá strava celkom ušla, no podľa mňa je umiestnenie hostí oveľa lepšie v Herľanoch ako v Hummeri, aj tanečný parket oveľa lepší. A ináč tá akustika je fakt otrasná, všetko sa tam ozývalo, lebo je to vysoká budova, celá presklená - n o na mňa vôbec neurobil Hummer dobrý dojem. Cítila som sa ako v skleníku...Fotograf bol tiež zhrozený, odvšadiaľ mu dovtedy, kým nezapadlo slnko svietilo, všetko sa mu tam odrážalo - bol z toho dosť nešťastný a nemal tam žiadny pekný kútik, pri ktorom by vedel vyčarovať nejakú tú peknú fotečku. V Herľanoch sa mi páči oveľa oveľa viac...
Odpovedať
Profilova fotka
petruska2, ked si si nevsimla, tak kaspi uz svadbu mala - v Herľanoch... tak len toľko - vidno aká si vsímavá 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi to malo patrit mne nie KASPI..ale to je egal...Herlany ani za svet..prvy dovod..to zariadenie patri TUcke...a casto tam chodime pracovne...A ja v sobotu do roboty nechcem ist;o) Ale vazne.. bola som tam na dvoch svadbach... na oboch bolo jedlo dost divne... mne osobne nechutilo a nebola som sama.. dalsia vec... pre cca 90 ludi je to hrozna"sackaren". A.. ja sa nexcem pchat niekde do starych priestorov, len kvoli tomu, aby som sa jeden den hrala na princeznu;o) Jednoducho preferujem sklo, chrom...cisty styl...nechcem ziadne navleky na stolicky, maslicky, ani ruzove dekoracie a cerenie zubkov na romanticke fotecky pri fontanach a kazdom strome(btw. mozno pre kocky z bytoviek je to nadhera..ale neskromne si dovolim tvrdit, ze krajsi park ako v herlanoch mame doma na dvore;o))))))). No hold smola kazdy je iny...;oP, nic v zlom...Hummer mi v tom vyhovuje. S fotenim neviem ako to dopadne..ale nieje umenie fotit pri dokonalych svetelnyhc podmienkach..to su potom dobre fotky aj z mobilu.. Tak nech sa fotograf predvedie co vie, myslim, ze jediny problem bude v showroome, ale nie kvoli odrazom...skor vecer ked sa bude musiet fotit s bleskom a nebude sa mat velmi o co odrazat kedz eej tam vysokaaansky strop. Pre ozvucenie plati to iste... Dobre ozvucit sa da skoro vsetko... neznamena, ze ak je niekde dobra akustika tam bude aj dobre ozvucenie;o) Ale to uz je trosku z tazkej fyzikalnej teorie, a to tu nechcem rozoberat. A posledna drobna pripomienka. V teple z kazdej jednej klimatizacie tohoto typu tesie, bohuzial, dalsie fyzikaalne zakony, hold smola, voda sa zraza;o) Tolko to na obhajobu Hummera. Nevravim, ze tam chcem svadbu stoj-co stoj. Ak viete o podobnych priestoroch v lokalite medzi PO a KE tak dajte pls vediet
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?