Svadba v kaštieli Šalgovce - boli ste spokojné?

Ahojte nevestičky, mali ste niektorá svadbu v kaštieli Šalgovce v poslednej dobe? Ako ste boli spokojné? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať, ale až budúci rok :-) no museli sme už uhradiť rezervačný poplatok
Odpovedať
My máme už o 2 týždne, tak som zvedavá, ale zatiaľ som s jednaním spokojná, tak potom dám vedieť ;) Inak vy to tam máte presne rok po nás :)
Odpovedať
bola som v Kastieli na dni otvorenych dveri. Kastiel je krasny to je pravda rovnako tak aj aranzma ktore boli prichystane v svadobnom stane. Pripajam nejake fotky priestoru aj izieb. Len tento kastiel sme vylucili z dovodu blizkosti polnohospodarskeho druzstva a v stane bolo citit hnoj. Nechcem si predstavit co by to bolo v lete ked bude teplo a budu odtial lietat muchy. Kapacitne je kastiel velmi maly cize jedine moznost rozsirenia o stan. Je to velka skoda, ze tak pekny kastiel ma tak nestastnu lokalitu. Napiste potom ako ste boli spokojne :-)
Odpovedať
@onsa1908 aha tak to som nevedela, ze je tam take nieco na blízku, ale my sme tam boli zatial 2x a aj keď bolo teplo, tak nebolo vôbec nič cítiť. Možno ste tam boli len v zlom čase, keď sa hnojilo alebo čo :D snáď tam nič také nebude, keď tam budeme mať svadbu, ale je pravda, že tým, že nás je len do 30, tak budeme vo vnútri a vonku bude pravdepoodbne len stan na posedenie, tak uvidíme..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
julka 1325 - ahoj chcela som sa spýtať ako si bola spokojná so svadbou v šalgovciach, prípadne niekto iný dajte mi nejaké rady, referencie či tam mať alebo nemať svadbu. Ďakujem žienky veľmi pekne za pomoc
Odpovedať
@brozurka Ahoj, ja môžem len odporučiť, bola som nadmieru spokojná. Je to krásne miesto, všetci hostia boli tiež spokojní a veľmi sa im páčilo. Majú tam super prístup, vo všetkom sa nám snažili max. vyhovieť a urobiť to podľa našich predstáv, jedlo bolo výborné a tiež ubytovanie bolo perfektné. Takže nemám čo vytknúť :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?